Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Διά της απαγορεύσεως

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, είναι αστείο κάποιοι παράγοντες να απαιτούν από την ΕΠΣΕ, να μην ορίζει άλλους αγώνες την μέρα και την ώρα που παίζει η δική τους ομάδα.
Είναι γνωστό σε όλους πως οι ομάδες της Γ΄ Κατηγορίας παίζουν Κυριακή πρωί, γιατί για να διεξαχθεί ένας αγώνας θα πρέπει να υπάρχουν και διαιτητές.
Ο κάθε φίλαθλος επιλέγει τον αγώνα που θέλει να παρακολουθήσει και ....
κανείς δεν μπορεί να του επιβάλλει να πάει σε κάποιο γήπεδο.
Αν κάποιος παράγοντας πιστεύει πως κάποιες ομάδες θα μπορούσαν να παίξουν Σάββατο ώστε την Κυριακή να παρακολουθήσουν κάποιον άλλον αγώνα, ας το ζητήσει από τους παράγοντες αυτών των ομάδων και αυτοί από την ΕΠΣΕ.
Δια της απαγορεύσεως η ΕΠΣΕ δεν μπορεί να λειτουργήσει.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, αν η ΕΠΣΕ είχε κάποιο ανάλογο αίτημα από ομάδες και δεν το ικανοποίησε, να το δούμε και να κρίνουμε. Υπάρχει;
Δια της απαγορεύσεως λειτουργούν στα ολοκληρωτικά καθεστώτα και όχι στα δημοκρατικά.
Δια της απαγορεύσεως λειτουργούν παράγοντες οι οποίοι επιβάλλουν λογοκρισία στα ΜΜΕ και όταν αυτά αντιδρούν, τα βγάζουν έξω από το γήπεδο!!!!
Η ΕΠΣΕ και η ΕΠΟ κάποιες στιγμές λειτουργούν στο πολύ φιλικό και επιτρέπουν στον κάθε παράγοντα, να λειτουργεί φασιστικά και να μην δείχνει κανέναν σεβασμό στις αποφάσεις τους.
Εμείς ξεκαθαρίζουμε πως δεν δεχόμαστε την όποια λογοκρισία και θα γράφουμε και θα λέμε ελεύθερα την άποψή μας και στα δύσκολα δεν θα το βάλουμε στα πόδια, ούτε και θα σκύψουμε το κεφάλι.
Εμείς δεν θα ζητήσουμε να κλείσουν τα άλλα ΜΜΕ για να έχουμε περισσότερους αναγνώστες, αλλά θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι, ώστε να προκαλέσουμε το ενδιαφέρον και άλλων αναγνωστών.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, η ΕΠΣΕ και η ΕΠΟ πρέπει να προστατεύουν το ποδόσφαιρο και όχι τα παράλογα θέλω και τις ύβρεις κάποιων παραγόντων.