Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Η ΕΠΣΕ είναι εδώ

Φίλες και φίλοι του ποδοσφαίρου της Εύβοιας, ξέρετε καλά πως αυτή η διοίκηση της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ είναι πάντα κοντά στα σωματεία και τους παράγοντες και ίσως το λάθος της να είναι το ότι έχει πάντα και για τους πάντες ανοιχτά τα αυτιά της και ακούει πολλά.
Οι κύριοι της διοίκησης της ΕΠΣΕ ίσως θα πρέπει να μην ακούνε τους πάντες και ιδιαίτερα αυτούς που θέλουν να γίνουν βασιλικότεροι του Βασιλέως. Η ΕΠΣΕ δεν έχει δικαίωμα...
να έχει σωματειακές προτιμήσεις. Θα πρέπει να φροντίσει το ίδιο για τα πρωταθλήματα υποδομών και για τα πρωταθλήματα εθνικών κατηγοριών.
Κύριε Παπακωνσταντίνου, όχι άλλη καλοσύνη. Διαπιστώσατε πως όταν βοηθάτε, θα βρείτε τον μπελά σας. Κύριε Πίσχινα, ως πότε θα βοηθάτε; Μήπως πρέπει να σταματήσετε κι εσείς, γιατί αρκετή αχαριστία έδειξαν προς το πρόσωπό σας αυτοί που τους βοηθήσατε;
Εμείς οι ΠΟΛΛΟΙ, που πιστεύουμε σε αυτήν την ΕΠΣΕ, περιμένουμε να πάψετε να ασχολείστε με αυτούς που έχουν ανέβει σε καλάμια και να ασχοληθείτε  μόνο με αυτούς που αγαπούν το ποδόσφαιρο και όχι τον εαυτούλη τους.