Σάββατο 29 Απριλίου 2017

"Ματάκηδες" στο Στάδιο Χαλκίδας;

Εύκολα μπορεί να δημιουργηθεί θέμα, από μια άστοχη διατύπωση ή από μία υπερβολή.
Σε μια συνάντηση εκπροσώπων σωματείων του στίβου με ανθρώπους του ΔΟΑΠΠΕΧ, ακούσθηκαν κάποια πράγματα και φτάσαμε και σε παρεξηγήσεις.
Επειδή το Στάδιο το ξέρουμε καλά κι επειδή σχεδόν καθημερινά είμαστε εκεί, επιτρέψτε μας να γράψουμε την δική μας άποψη.
Ένας προπονητής μίλησε για "ματάκηδες", αλλά δεν εννοούσε ανώμαλους τύπους.
Έπρεπε να είναι προσεκτικός. Ήθελε να πει πως όταν οι....
αθλήτριες δεν έχουν κάποιο χώρο για να ντυθούν και το κάνουν σε κάποια γωνία του Σταδίου, κάποιοι που είναι στην κερκίδα και γενικώς στο Στάδιο μπορεί να βλέπουν κάτι που δεν θα έπρεπε.
Υπερβολή του προπονητή και για τον δημοσιογράφο της εφημερίδας βρέθηκε θέμα.
Κύριοι, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και σας εξηγώ το γιατί.
Στο χώρο και για πολλές ώρες βρίσκονται άνθρωποι οι οποίοι υπηρέτησαν ή υπηρετούν στην αστυνομία και μάλιστα σε διευθυντικές θέσεις, αλλά και πολλοί γονείς και εκπρόσωποι των Σωματείων και προπονητές.
Σε καμία περίπτωση λοιπόν δεν θα μπορούσε να παραμείνει στον χώρο κάποιος ανώμαλος.
Με το δίκιο της θύμωσε η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Ζλακώνη, αλλά ο ίδιος ο προπονητής θα πρέπει να διορθώσει την αναφορά του αυτή, γιατί κάνει κακό στα σωματεία, τους παράγοντες, τους προπονητές, προβληματίζει τους γονείς και τελευταία θίγει τον ΔΟΑΠΠΕΧ.
Θέλουμε να πιστεύουμε πως ΟΛΟΙ θα πρέπει ν΄ αποφεύγουμε τις υπερβολές και να καταγράφουμε απλά την πραγματικότητα.
Κυρίες και κύριοι ΠΡΟΣΟΧΗ στα όσα λέμε και στα όσα γράφουμε και καλό θα είναι να μην δημιουργούμε θέματα τα οποία διώχνουν τα παιδιά από τους αθλητικούς χώρους.