Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Τριήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις ΕΛΜΕ

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,
Η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΕΛΜΕ) Ευβοίας επιδιώκοντας να εκπληρώσει έναν από τους βασικούς σκοπούς του σωματείου, όπως προβλέπεται και στο καταστατικό μας, που είναι η πνευματική και παιδαγωγική εξύψωση και η κοινωνική αναγνώριση της προσφοράς και του έργου των εκπαιδευτικών (άρθ. 2 παρ.1),  καθώς και η συμβολή στη βελτίωση της όλης Παιδείας του ελληνικού λαού (άρθ.1 παρ. 3) μέσα και από τη την πραγματοποίηση εκδηλώσεων πνευματικού, παιδαγωγικού και πολιτιστικού  χαρακτήρα (άρθ. 3 παρ. δ.), σχεδιάζει τη ....
διοργάνωση τριήμερων εκδηλώσεων με θέμα "Η κρίση" (και όποιες μορφές μπορεί να πάρει αυτή, οικονομική, αξιακή, υπαρξιακή, πολιτιστική κ.ά.). Οι εκδηλώσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν στο Νέο Μουσείο "Αρέθουσα" κατά το τριήμερο 23-25 Ιουνίου 2017 και θα περιλαμβάνουν έκθεση εικαστικών (ζωγραφική, φωτογραφία,γλυπτική), λογοτεχνικό και θεατρικό αναλόγιο, θεατρική παράσταση, διάλεξη με τη συγγραφέα Ρέα Γαλανάκη, μουσική κ. ά. 
Γι' αυτό το λόγο το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ καλεί όσους συναδέλφους και συναδέλφισσες ασχολούνται με κάποια από τις παραπάνω δραστηριότητες, να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στις 3ήμερες αυτές εκδηλώσεις,  η οποία  επισυνάπτεται και την οποία πρέπει να συμπληρώσετε και να αποστείλετε στο mail της ΕΛΜΕ έως τη Δευτέρα 15 Μαΐου το αργότερο.
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στις εκδηλώσεις είναι η ιδιότητα του μέλους της ΕΛΜΕ καθώς και η διαθεσιμότητά σας για κάποιες από τις ημέρες και τις ώρες της προετοιμασίας και των εκδηλώσεων.
Μετά το πέρας της προθεσμίας για την εκδήλωση ενδιαφέροντος, θα οριστεί και το ακριβές πλαίσιο και πρόγραμμα των εκδηλώσεων (επιλογή έργων, τρόπος παρουσίασης τους κ.λ.π.)
Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση και πληροφορία 

                    Για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ
   
Η πρόεδρος                                       Ο γεν. γραμματέας
Χαρά Νίκα                                         Άρης Σκούρας