Σάββατο 29 Απριλίου 2017

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Εντάξει. Να δεχθώ πως εγώ είμαι ο κακός και πως δεν θέλω το καλό του ΛΗΛΑ, όπως όλοι αυτοί που τα τελευταία χρόνια διοικούν ή διοίκησαν την ομάδα.
Τι άραγε τους εμπόδισε ώστε να οδηγήσουν την ομάδα στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ, για να αισθανθεί κι ο φίλαθλος κόσμος του Βασιλικού και γενικότερα του Ληλαντίου καλύτερα και να πάει στο γήπεδο;
Φίλες και φίλοι αναγνώστες η απάντηση είναι απλή.
Δεν υπάρχει στόχος, δεν υπάρχει όραμα, δεν υπάρχει ο διοικητικός ηγέτης, δεν υπάρχει το "ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΜΑΖΙ", αλλά το "διώξτε αυτούς να έρθουμε εμείς".
Τώρα ακούμε πως η σημερινή ....
διοίκηση, θ΄ απομακρύνει κάποιους και θα φέρει κάποιους άλλους με στόχο να δημιουργηθεί μια ομάδα τοπικού επιπέδου, χωρίς να έχει στόχο την άνοδο, αλλά να ρίξει όλο το βάρος στις ακαδημίες.
Κύριοι, αυτό δεν τιμά την ιστορία του ΛΗΛΑ και φυσικά δεν είναι αυτό που θέλει ο φίλαθλος κόσμος του Βασιλικού.
Αν κάποιοι διοικούντες δεν έχουν στόχο το πρωτάθλημα και την άνοδο, ας αφήσουν άλλους να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας.
Ο ΛΗΛΑΣ την προηγούμενη χρονιά στα τμήματα υποδομών τα είχε πάει αρκετά καλά.
Προπονητής ήταν και τότε ο κ. Σταμογιάννης, ο οποίος και συνεχίζει. Κάτι δεν πήγε καλά σε επίπεδο διοικητικό και οργάνωσης και οι υποδομές ξέμειναν από ποδοσφαιριστές.
Το πως και το γιατί είναι γνωστό και μην κάνετε πως δεν το ξέρετε.
Όποιος αγαπάει τον ΛΗΛΑ, θα υπηρετήσει τον ρόλο του πρωταγωνιστή και όχι του κομπάρσου και φυσικά δεν έχει κανένα δικαίωμα να λειτουργεί τον ΛΗΛΑ ως προσωπικό μαγαζάκι.
Το πρωτάθλημα τελειώνει και αυτοί που πονάνε πραγματικά την ομάδα, θα πρέπει να μην επιτρέψουν να γίνει μικρός ο ΛΗΛΑΣ και φυσικά να μην εξυπηρετεί πρόσωπα.
Αυτοί βρίσκονται μέσα στην διοίκηση και εμείς έχουμε κατά καιρούς αναφερθεί στα ονόματά τους.
Στο παζλ του νέου και ισχυρού ΛΗΛΑ χωράνε ΟΛΟΙ, αλλά με έναν στόχο.
Ο ΛΗΛΑΣ πρωταγωνιστής.
Ο ΛΗΛΑΣ ν΄ ανοίξει την αγκαλιά του σε όλα τα μικρά παιδιά και να γεμίσει το γήπεδο με ομάδες στις υποδομές, χωρίς ούτε 1 ευρώ συνδρομή.
Εγώ είμαι ο κακός, αλλά αυτοί που θα κρατήσουν χαμηλά τον ΛΗΛΑ, θα είναι αυτοί οι οποίοι εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα. Αν το επιχειρήσουν τότε δεν πρέπει να παρεξηγηθούν γι΄ αυτά που θα διαβάσουν και θα είναι η αλήθεια.