Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Ο κ. Βασίλης Καρλατήρας

Σοβαρότης μηδέν κύριοι.
Με τον κ. Βασίλη Καρλατήρα δεν έχω φιλικές σχέσεις και μια καλησπέρα είπαμε όταν συναντηθήκαμε σε αγώνα που ήταν παρατηρητής.
Μπορεί να μην συμφωνώ μαζζί του σε θέματα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, μπορεί ο ίδιος να μ΄ έχει στολίσει περισσότερο απ΄ όσο στολίζουν τον επιτάφιο, αλλά δεν δέχομαι να λένε διάφορα εναντίον του, επειδή ξέρουν πως δεν θα αντιδράσει.
Κύριοι είσθε φτηνοί. Κατίνες του κερατά είσθε κι εγώ δεν ....
ντρέπομαι να το γράψω και δεν σας φοβάμαι..
Λοιπόν αυτά που λέτε στα πηγαδάκια για τον κ. Καρλατήρα είναι βλακείες και το κάνετε επειδή θέλετε να ρίχνετε λάσπη. Είναι δυνατόν να λέτε πως πήγαινε για φαγητό σε ταβέρνα και τα χρέωνε στην ομάδα;;;;;
Ντροπή σας. Αυτό είναι αλητεία. Είσθε τζάμπα μάγκες και κοινοί συκοφάντες.
Τώρα βγείτε με επίσημη ανακοίνωση και ζητήστε συγνώμη ή δηλώστε πως το ΔΣ  του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν έχει καμία σχέση μ΄ αυτά.
Δεν ξέρω την οικονομική κατάσταση του κ. Καρλατήρα, αλλά ξέρω πως "πλήρωσε" την ομάδα και μάλιστα ακριβά.
Ο πρόεδρος της ομάδας ο κ. Γιώργος Τσαγκάρης θα πρέπει σήμερα να πει αν το ΔΣ έχει να καταγγείλει με στοιχεία τον κ. Καρλατήρα ή να διαψεύσει τα όσα κυκλοφορούν.
Και κάτι γενικότερο.
Κύριοι του ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ επειδή κυκλοφορούν διάφορα για πολλούς, θα σας θυμίσω πως παραλάβατε από την διοίκηση Στούπα, μέσα από Γενική Συνέλευση και από τον κύριο Ελευθεριάδη με υπογραφές.
Μέλη της σημερινής διοίκησης ήταν μέλη και στις προηγούμενες διοικήσεις, οπότε για ότι έγινε τότε είσθε όλοι συνυπεύθυνοι.