Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πέρασαν 27 αγωνιστικές και έχουμε και μαθηματικά πρωταθλητή τον ΤΑΜΥΝΑΊΚΟ ο οποίος περνάει πλέον στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ όπου θα συναντήσει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, την ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ, τον ΑΟ ΘΗΒΑ, τον ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ και πάει λέγοντας. Ο ΒΑΤΩΝΤΑΣ έχει μια αγωνία, αλλά ελπίζει σε τουλάχιστον 1 ισοπαλία στους 2 αγώνες με ΑΥΛΩΝΑΡΙ εκτός και ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ εντός, αφού θα πάρει και 3 βαθμούς από την ΑΚΑΔ. ΙΣΤΙΑΙΑΣ.
Κατά τ΄ άλλα η ΕΡΕΤΡΙΑ κρατάει την 2η θέση, αλλά δεν κράτησε...
το αήττητο εκτός 'έδρας, αφού το ΑΥΛΩΝΑΡΙ με 11άδα ανάγκης κέρδισε με 3 - 0 και πλέον σφράγισε και την παραμονή στην κατηγορία.
Ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ήθελε την νίκη αλλά έμεινε στο 1 - 1 με τον ΟΛΥΜΠΟ ΓΥΜΝΟΥ ο οποίος θα συνεχίσει και στο επόμενο πρωτάθλημα στην Α΄ Κατηγορία.
Η ΑΡΤΑΚΗ δεν χαλάει την συνήθεια και έχασε έναν ακόμη αγώνα στην έδρα της με 1 - 2, αυτή την φορά από την ΚΑΣΤΕΛΛΑ η οποία έφτασε στους 39 βαθμούς και έχει την άνεσή της.
Ο ΛΗΛΑΣ Βασιλικού κέρδισε την ΑΥΛΙΔΑ από την οποία φέτος δεν έχασε ούτε στο πρωτάθλημα ούτε στο κύπελο και έβαλε στόχο να μπει στην πρώτη 4άδα, αφού έχει εντός τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ, εκτός τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ και θα πάρει την τελευταία αγωνιστική 3 βαθμούς χωρίς ν΄ αγωνισθεί με την ΑΚΑΔ. ΙΣΤΙΑΙΑΣ.
Η ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ πήρε κι αυτή τους 3 βαθμούς από την ΙΣΤΙΑΙΑ χωρίς αγώνα και βαθμολογικά είναι αδιάφορη.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ  δεν έχασε στην Λάμψακο και έπιασε τους 37 βαθμούς που είναι το όριο για παραμονή στην κατηγορία, ενώ ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ έχει ανέβει στο σκαμνί και έχει πιάσει και την θηλιά για να την περάσει στο λαιμό του. Να δούμε αν κάποιος θα του πάρει το σκαμνί και θα τον οδηγήσει στην Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
Η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ αν και προηγήθηκε 2 φορές, εχασε τελικά από την ΔΡΟΣΙΑ με 4 - 2, αλλά δεν είναι σε κίνδυνο, εκτός κι αν δεν κάνει ούτε 1 νίκη στα επόμενα 3 παιχνίδια με ΕΡΕΤΡΙΑ εντός, ΑΕΚ εντός και ΒΑΤΩΝΤΑ εκτός. Η ΔΡΟΣΙΑ ήθελε τους 3 βαθμούς, τους πήρε και αναπνέει ακόμη.