Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Παναγία βοήθα μας

Όταν πρέπει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις, πάντα ζητάς την βοήθεια της Παναγίας.
Αυτό θα κάνουμε κι εμείς σήμερα, αφού σήμερα κανείς δεν την ξεχνάει.
Για μας εδώ στο apopsignomi αυτή η περίοδος είναι σημαντική, αφού ξεκινάμε κάπως διαφορετικά απ΄ ότι τα προηγούμενα χρόνια.
Προσωπικά δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να συνεχίσω να κάνω κάτι το οποίο δεν οδηγεί πουθενά και ίσως δεν αρέσει και σε κάποιους από τους μέχρι τώρα συνεργάτες μου.
Ας μη γελιόμαστε. Μεγαλώσαμε. Μπουσουλάμε στα 60 και πρέπει να μην δίνουμε....
δικαιώματα και να μην ταλαιπωρούμε συνεργάτες.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ξεχάστε όσα ξέρατε. Η απόφασή μας είχε παρθεί εδώ και καιρό. Έπρεπε απλά να οριστικοποιηθεί και αυτό έγινε χθες αργά το βράδυ.
Το apopsignomi.blogspot.com μένει στην αγκαλιά μας και ανοίγει τα φτερά του, σε πολλά επίπεδα.
Ότι κάνουμε θα το κάνουμε εδώ και με την υπογραφή μας.
Την δουλειά μας θα την κρίνετε εσείς και μόνο εσείς.
Σύντομα θα δείτε κάποιες αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο θα σας ενημερώνουμε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θ΄ αλλάξουμε ύφος και στυλ!!!
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 και προσωπικά τον κ. Δημήτρη Ζώμα, για όλα αυτά τα χρόνια της συνεργασίας μας, αλλά και σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο. Τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας και να ξέρει πως μπορεί να μεγαλώσαμε, αλλά δεν ξεχνάμε ποτέ. Να ξέρει επίσης, πως όταν μας χρειασθεί θα είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε, αρκεί να μην κάνουμε απλά πειράματα. Το ραδιόφωνο το αγαπάμε και δεν το κάνουμε για την προβολή μας ή για να λέμε πως κάτι κάνουμε. Το υπηρετούμε και μάλιστα με πάθος.
Επειδή ίσως κάποιοι ρίξουν και πάλι λάσπη στον ανεμιστήρα, δηλώνουμε πως εμείς ξέρουμε πότε πρέπει ν΄ αποχωρούμε και να αφήνουμε χώρο γι΄ αυτούς που ίσως τα καταφέρουν καλύτερα.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και όλους αυτούς που όλα αυτά τα χρόνια μας στήριξαν. Είναι πολλοί και δεν θ΄ αρχίσουμε να γράφουμε ονόματα. Μέσα από την καρδιά μας ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, προχωράμε αγκαλιά με το apopsignomi.blogspot.com σ΄ έναν νέο δρόμο, ο οποίος δεν θα είναι εύκολος, αλλά θα είναι η επιλογή μας και αυτή την επιλογή θα υπηρετήσουμε.

Καλή Παναγιά