Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Καλημέρα

Αγαπητέ πρόεδρε του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κύριε Τσαγκάρη, καλημέρα.
Τους γάμησες την ψυχολογία όλους. Προπονητές, ποδοσφαιριστές, χορηγούς, διαφημιζόμενους και φυσικά τους φιλάθλους, όσους έχουν απομείνει στην ομάδα. 
Εμάς πάντως όχι κύριε Τσαγκάρη, αφού εμείς ξέραμε από την αρχή πως όλα ήταν "μύθος" και το γράφαμε. Εσείς κύριε πρόεδρε και οι λεφτάδες συνεργάτες σας, μας βρίζατε από το πρωί μέχρι το βράδυ, για να περάσετε "τον μύθο σας" και έτσι να έχετε σήμερα απέναντί σας τους πάντες.
Κύριε Τσαγκάρη λέτε στην ανακοίνωσή σας πως από τώρα και στο εξής υπεύθυνος....
θα είσθε εσείς και κανένας άλλος!!!
Δεν έχετε καταλάβει τίποτα ακόμη;
Τις ευθύνες μπορεί να λέει ο καθένας πως τις αναλαμβάνει, αλλά η Γενική Συνέλευση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ο νόμος θ΄ αποφασίσει ποιος θα τις πληρώσει.
Κύριε Τσαγκάρη σας συμβούλευσαν να μην πάτε στην Γενική Συνέλευση προφανώς για να την κάνετε πανηγυρική!!!! Τώρα εύχομαι να την κάνετε μετά μουσικής. Να φέρεται δηλαδή και κάποιον καλλιτέχνη και να γίνει στο δημοτικό στάδιο!!!
Κύριε Τσαγκάρη, ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν είναι μαγαζάκι και δεν θα διοικηθεί ποτέ με παραμύθια.
Πέρασαν 7 μήνες από τότε που αναλάβατε και από τότε είπατε πολλά, υποσχεθήκατε περισσότερα και τελικά στο θέμα της ανόδου στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ, τα κάνατε χειρότερα από τον Τσίπρα.
Κύριε πρόεδρε, αν θέλετε να σώσετε κάτι, θα πάτε τώρα σε Γενική Συνέλευση με ανοιχτές τις πόρτες σε όλους. 
Κάνατε τελικά μεγάλη ζημιά στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, στο κομμάτι ψυχολογία, αλλά δεν είσθε ο μόνος. Πέρασαν κι άλλοι που πήγαν να κάνουν με τις βλακείες τους και τον εγωισμό τους μικρό τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Εσείς πάντως τους ξεπεράσατε όλους. Το πως και το γιατί στην ώρα του.
Κύριε Τσαγκάρη, ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν μπορεί να κερδίσει κανένα δικαστήριο, αφού η διοίκησή του δεν κατέθεσε εγγυητική και άρα δεν διαθέτει τα απαραίτητα για άνοδο.
Καλημέρα σας.