Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΑΡΤΑΚΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ

Ανακοινώνεται προς τους χριστιανούς της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος ότι οι Ιεροί Ναοί Αγίου Δημητρίου και Αγίου Ιωάννου Χαλκίδος, με την ευλογία και την αιγίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου, διοργανώνουν, από 21 έως 24 Αυγούστου 2017, τετραήμερη προσκυνηματική εκδρομή στην Παλαιά Αρτάκη της Μικράς Ασίας, με αφορμή την πανήγυρη της ερειπωμένης παλαιάς Ιεράς Μονής Παναγίας Φανερωμένης στην χερσόνησο της Κυζίκου, κατά το ακόλουθο Πρόγραμμα:
1η Ημέρα (21-8-2017): Ώρα 7.00 π.μ. αναχώρηση από ....
Χαλκίδα για Κομοτηνή, με ενδιάμεσες στάσεις. Τακτοποίηση στο Ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος.
2η Ημέρα (22-8-2017): Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τα ελληνικά σύνορα, στάση στα Duty free, συνεχίζουμε να περάσουμε και τα τουρκικά. Φτάνοντας στο Ecebat θα πάρουμε το ferry για Τσανάκαλε. Θα επισκεφθούμε τον Αρχαιολογικό χώρο της ιστορικής Τροίας. Αναχώρηση για Αρτάκη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και βόλτα στην παραλία της Αρτάκης.
3η Ημέρα (23-8-2017): Αναχώρηση για την Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης. Πατριαρχική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου και συνιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου. Μετά την Θεία Λειτουργία, αναχώρηση για την Ξάνθη.
4η Ημέρα (24-8-2017): Πρωινό και αναχώρηση για Χαλκίδα με τις απαραίτητες στάσεις.
Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο: 260 ευρω
Στην τιμή περιλαμβάνονται:
·         Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
·         Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* με πρωινό και δείπνο στην Τουρκία.
·         Εισιτήρια F/B, ξεναγός, ασφάλεια αστικής ευθύνης, Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται:
·         Είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους.
·         Ποτά, φιλοδωρήματα και ό,τι δεν αναφέρεται παραπάνω.
Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να αναζητήσουν πληροφορίες, στον π. Αναστάσιο Χρήστου, στο τηλέφωνο: 6947.427622.