Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Χαλκιδάρες, καλημέρα και χρόνια σας πολλά.
Πείτε όσα θέλετε, αλλά η αλήθεια είναι αλήθεια.
Εμείς τα παντελόνια τα φοράμε κι αυτά που γράφουμε μπορούμε να τα αποδείξουμε.
Άλλοι είναι αυτοί που μπορεί να φοράνε παντελόνια, αλλά δεν έχουν την μαγκιά να πούνε δημόσια, αυτά που λένε με κουτσομπολίστικο τρόπο. 
Εμείς τυχαία δεν γράφουμε τίποτα και αυτό ο Αντώνης Αυλωνίτης το ξέρει πολύ καλά.
Το παραμύθι φτάνει στο τέλος του και τότε θα δείτε πόσο δίκιο είχαμε.
Κύριοι ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν μπορεί να πάει ψηλά με ανθρώπους οι οποίοι.....
λειτουργούν με τρόπο μη ποδοσφαιρικό.
Δεν μπορεί να πάει ψηλά με το να χωρίζουν τους ποδοσφαιριστές σε φέτες και να λένε αυτός δικός μου, εκείνος του προπονητή, ο άλλος του προέδρου και πάει λέγοντας.
Σας είχαμε γράψει πως στο πρωτάθλημα 2016-2017 η ομάδα είχε ετοιμασθεί από άλλους και η σημερινή διοίκηση απλά έβρισκε τα χρήματα. Ο τρόπος είναι γνωστός και φυσικά αν είχαν κάνει απολογισμό θα τον ξέρατε όλοι. Δεν έκαναν όμως και αυτό ξέρουν πως είναι παράνομο, αλλά νόμιζαν πως θα τους άνοιγε ο δρόμος "για να την κάνουν".
Αγαπητοί Χαλκιδάρες, ο Αντώνης Αυλωνίτης είναι αλήθεια πως για να δώσει κίνητρα και για να μην μείνουν απλήρωτοι και οι ποδοσφαιριστές, ανέβασε ψηλά το θέμα της 2ης θέσης και αυτό μέχρι σήμερα πουλάει. Αυτό το θέμα το συντήρησαν και το συντηρούν βοηθούμενοι και από ανθρώπους της ΕΠΟ κάποιοι οι οποίοι είχαν τους λόγους τους και οι οποίοι είχαν και την αμοιβή τους.
Το γράφουμε από τον Φεβρουάριο μήνα. Για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν υπάρχει θέμα ανόδου στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θ΄ αγωνισθεί στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ακόμη κι αν γίνουν μπαράζ ή ότι άλλο σκεφτούν οι ανεγκέφαλοι εξυγιαντές.
Μπορεί αυτά που γράφουμε να ενοχλούν, αλλά σύντομα θ΄ αποδειχθούν.
Ο Αντώνης Αυλωνίτης είναι αλήθεια πως έπαιξε τον ρόλο του σε 'όλα αυτά, αλλά είπαμε πως η δική του πρακτική κράτησε την ομάδα όρθια και πληρώθηκαν άπαντες.
Σ΄ αυτό βοήθησε και ο κ. Ελευθεριάδης, ο οποίος όταν τον άδειασαν οι δικοί του άνθρωποι με "πολιτική εντολή" και όχι μόνο και εκμεταλλευόμενος την δίψα που είχαν κάποιοι για την καρέκλα, τους έβαλε και υπέγραψαν τα πάντα. Υπέγραψε ο κ. Τσαγκάρης χαρτί πως αναλαμβάνει προσωπικά τις υποχρεώσεις της ομάδας. 
Αυτή είναι η αλήθεια και ας μην την λένε.