Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Καλημέρα

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλες και όλους.
Δεν θα πάρουμε ούτε μία λέξη πίσω, απ΄ όσα έχουμε γράψει κι ας κάνουν ότι θέλουν. Ούτε από απειλές καταλαβαίνουμε, ούτε φοβόμαστε για κάτι. Όποιος θέλει μπορεί να δοκιμάσει και την άλλη πλευρά του εαυτού μας. Θα γράψουμε όσα ξέρουμε, γιατί δικαιωθήκαμε και αποδείχθηκε πως γράφαμε αλήθειες. Ναι κύριοι. Τρέχατε πανικόβλητοι για να πείσετε τον κ. Σακ..... και τον κ. Αλ...., για να σας δώσουν την εγγυητική. Σας γύρισαν την πλάτη για έναν....
απλό λόγο. Είχατε ήδη ανακοινώσει πως είχατε ήδη καταθέσει τα χρήματα στην τράπεζα!!!!! Το ξαναγράφουμε. Πάτε έστω και τώρα σε γενική συνέλευση, για να σταματήσει ο διασυρμός της ομάδας. Όσο για τις ευθύνες, αυτές θ΄ αποδοθούν σε όλους, ακόμη και σ΄ αυτούς που δεν πήγαιναν στις συνεδριάσεις του ΔΣ, αλλά τα ονοματάκια τους ήταν γραμμένα!!!!

Ο ΛΗΛΑΣ Βασιλικού θα βρει τον δρόμο του και δεν πρέπει να υποκύπτει στα θέλω κάποιων.
Κύριε Ελευθεριάδη, εμείς τα λόγια μας δεν τα μασάμε, ούτε θα σας λέμε άλλα μπροστά και άλλα πίσω. Ο ΛΗΛΑΣ να οργανωθεί. Ο ΛΗΛΑΣ την περίοδο 2017-2018 να βρεθεί με τα διπλάσια και τριπλάσια παιδιά στις ακαδημίες απ΄ όσα είχε. Ο ΛΗΛΑΣ ν΄ αποκτήσει δελτία ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα γίνουν τουλάχιστον για μια 3ετία στην ομάδα. Αν είναι να έρθει το πρωτάθλημα ας έρθει. Δεν πρέπει να πιέσει κανείς για άνοδο στην Γ΄ Εθνική τώρα. Ο ΛΗΛΑΣ έχει έναν σοβαρό προπονητή και αυτός ξέρει τι θα κάνει. Κύριε Ελευθεριάδη, δεν είσθε μικρό παιδί. Διαφωνούμε σε πολλά, αλλά ο ΛΗΛΑΣ ανήκει στο Βασιλικό και  έχουμε υποχρέωση να σας γράφουμε αλήθειες, ακόμη κι αν κάποιοι οι οποίοι στηρίζουν την ύπαρξή τους στην ρουφιανιά, σας λένε να μην μας μιλάτε!!!! Είναι αυτοί οι οποίοι μέχρι πρν λίγο καιρό ήταν αντίπαλοι του ΛΗΛΑ και αυτοί οι οποίοι δεν ήξεραν ούτε προς τα που είναι το γήπεδο του Βασιλικού.
Καλημέρα, κύριε Ελευθεριάδη και να θυμόσαστε πως αυτοί που "υπηρέτησαν" δίπλα σας χάρηκαν στις κακές σας και λυπήθηκαν στις καλές σας.