Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Άδειο το στάδιο Χαλκίδας

Ο τελικός του SUPER CUP έγινε με άδειες τις κερκίδες του σταδίου της Χαλκίδας.
Δυστυχώς όλοι σχεδόν οι αγώνες δεν προσελκύουν κόσμο, αφού κανείς δεν θέλει να βλέπει ποδόσφαιρο, με όλα αυτά που ακούει, βλέπει και διαβάζει.
Οι εξυγιαντές φρόντισαν και για την διαιτησία η οποία έκανε πάλι το θαύμα της και έκλεψε βαθμό από την ΛΑΜΙΑ για να τον δώσει στην ΑΕΚ του Μελισσανίδη, όπως έκλεψε και βαθμούς από τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για να δώσει την ισοπαλία στον .....
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ του Μαρινάκη.
Θα μας πείτε τι σχέση έχουν αυτά με τα τοπικά. Έχουν κυρίες και κύριοι.
Η ΕΠΣΕ θα πρέπει ν΄ αλλάξει ορισμένα πράγματα και να κόψει τις όποιες σχέσεις με την πολιτική σε όλα τα επίπεδα.
Κύριε Παπακωνσταντίνου, όσοι έχουν σχέση με την πολιτική σε κεντρικό επίπεδο, αλλά και την αυτοδιοίκηση και με άλλους φορείς, μόνο καλό δεν κάνουν με την παρουσία τους στα γήπεδα και στις εκδηλώσεις στις οποίες έρχονται για να πάρουν το μικρόφωνο και να λένε μπούρδες.
Θέλουμε να πιστεύουμε κύριε πρόεδρε πως η ΕΠΣΕ θα προχωρήσει σε μια σύσκεψη στην οποία θα πάρουν μέρος μόνο αυτοί που θα έχουν προτάσεις για το τοπικό ποδόσφαιρο και όχι αυτοί οι οποίοι θέλουν να πάρουν κάτι, έστω και σε φωτογραφία, από αυτό.
Κύριε Παπακωνσταντίνου και κύριοι του ΔΣ της ΕΠΣΕ, είναι και δική σας ευθύνη η εικόνα των άδειων κερκίδων και όχι μόνο των ομάδων.