Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Συνεχίστε κύριε

Αγαπητέ κύριε, συνεχίστε τις ύβρεις, τις συκοφαντίες και τις απειλές.
Εμείς συνεχίζουμε το ρεπορτάζ, γιατί το χρωστάμε σ΄ αυτούς που απέμειναν και αγαπούν, έστω και με λάθος τρόπο, τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Θα το κάνουμε γιατί πιστεύουμε πως μόνο με την αλήθεια θα επιστρέψουν τουλάχιστον οι 1.000 από τους χιλιάδες φίλους του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Θα το κάνουμε, γιατί θέλουμε να μην συνεχιστεί ο διασυρμός αυτής της ομάδας και για να μην την χρησιμοποιούν κάποιοι για να κάνουν τις δουλειές....
τους.
Απόψε θα γράψουμε την άποψή μας για το πως πρέπει να γίνει η αλλαγή σε διοικητικό επίπεδο, ώστε να μην έχει προβλήματα η ομάδα.
Η πρότασή μας θα πονέσει κάποιους, αλλά όταν τους γράφαμε την αλήθεια, μας έβριζαν και μας απειλούσαν.
Κύριοι, κάντε λιγάκι υπομονή και να ξέρετε πως όσα έγγραφα κι αν χαθούν, όσες διορθώσεις κι αν γίνουν, ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα περάσει στην επόμενη μέρα καθαρός και οι ευθύνες θα ανήκουν σ΄ εσάς οι οποίοι αφού λέτε πως όλα έγιναν νόμιμα, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα.
Ξέρετε πως ξέρουμε τα πάντα.
Ξέρετε πως τώρα θ΄ ανοίξουν στόματα. Ξέρετε πως τώρα η υπόθεση ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πάει εκεί που πρέπει.
Εκεί που πήγατε και εσείς άλλους με ψευδομάρτυρες και ψεύτικες καταθέσεις.
Με μία διαφορά. Εσείς πήγατε να "φάτε" λεφτά αυτών που σας διευκόλυναν, ενώ εμείς δεν διεκδικούμε ποσοστά από τα κέρδη σας.
Συνεχίστε λοιπόν τις απειλές, αλλά να ξέρετε πως έτσι, θα βρεθούν στα μανταλάκια άνθρωποι κι επιχειρήσεις που δεν φταίνε σε τίποτα. Σας βοήθησαν για κάποιους λόγους και θα βρούνε τον μπελά τους.