Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Καλημέρα

Μπορεί να είναι αργά, αλλά πρέπει να εξαντληθουν όλα τα περιθώρια. 
Οι εξυγιαντές του ποδοσφαίρου, τ' αστροπελεκια της ΕΠΟ, στην προσπάθειά τους να κάνουν τα κέφια κάποιας ομάδας θυσιασαν την νομιμότητα και έκαναν....
απίστευτα λάθη. 
Είναι φανερό και πλέον το έχουν καταλάβει όλοι πως η Διοικούσα της ΕΠΟ αλλά και η διοίκηση Γραμμένου ήθελαν και θέλουν στην Β' ΕΘΝΙΚΗ την ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ.
Κατάφεραν με παρανομιες ν' αφήσουν εκτός τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ο οποίος όμως δεν είναι αμοιρος ευθυνών. 
Η διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έπεσε θύμα του ξαφνικου έρωτα του κουμπαρου (ΕΠΟ) και φυσικά των χρημάτων που ήρθαν από τον Βορρά προς τον Νότο!!!! 
Όταν έχεις χρηματοδοτη τον αντίπαλό σου, αυτά παθαινεις. 
Τώρα έστω και αργά οι διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ακούνε αυτούς που ξέρουν και ζητούν από την ΕΠΟ να αντιμετωπίσει το ίδιο όλες τις ομάδες.
Παρανομεις κυρία ΕΠΟ;
Θα το κάνεις για όλους. 
Δεν θέλεις;  Δεν θα το κάνεις για κανέναν. 
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ καταθέτει προσφυγή κατά των αποφάσεων που ορίζουν μπαράζ για ΔΟΞΑ και ΚΑΡΑΪΣΚΆΚΗ και όχι και για ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ΙΩΝΙΚΟ. 
Κύριοι αργησατε, αλλά αυτό είναι το σωστό. 
Θέλετε ή όχι να ισχύσει το ή όλοι ή κανένας; 
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ κ. Παπακωνσταντίνου ξέρει καλύτερα από τον καθένα σας τα μονοπάτια.  Γιατί επιλέξατε ένα τούνελ το οποίο μπορεί να έφερε κάποια χρήματα στο ταμείο, αλλά πέταξε έξω τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ; 
Κύριοι της διοίκησης του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχετε υποχρέωση να πάτε το θέμα μέχρι το τέλος.  Όχι ψεύτικα και παραπλανητικα.  Στα ίσια και μέχρι δικαιωσης. 
Τα μπαράζ είναι παράνομα, αλλά αν γίνουν θα γίνουν με 4 ομάδες και όχι με δυο.
Οι εξυγιαντές σας παγιδευσαν. 
Τουλάχιστον κάντε αυτά που πρέπει γιατί διαφορετικά στην Χαλκίδα θ' ακούτε το σύνθημα "Πουλημένοι" σας αρέσει δεν σας αρέσει