Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Γήπεδα "δολοφόνοι"

Επιμένουν στο "ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ" και στον 96,5 στα ακατάλληλα γήπεδα και στα παραμάγαζα που λειτουργούν στο χώρο του αθλητισμού γενικότερα.
Συμφωνούμε και συνυπογράφουμε τα όσα λένε για το γήπεδο Κανήθου, αλλά να μην μείνουμε μόνο εκεί. Να πάμε σε όλα τα γήπεδα και να δούμε την επικινδυνότητα του καθενός.
Να πάμε σε όλα τα παραμάγαζα, με τα οποία κάποιοι έχουν στήσει φάμπρικα πουλώντας απλά μούρη και δήθεν αθλητισμό.
Του κώλου είναι όλα κύριοι.  Ανυποψίαστοι γονείς πληρώνουν σαν μαλάκες, για....
να βάζουν λεφτά στην τσέπη δεκάδες προπονηταράδες και να πλουτίζουν το βιογραφικό τους δεκάδες ψευτοπαράγοντες.
Αν τα ΜΜΕ είναι αποφασισμένα να σπάσουν αυγά, τότε πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να το κάνουμε, αλλά χωρίς να εξαιρέσουμε κανέναν.
Υπάρχει πρόταση. Θα πονέσει όμως. Θα πονέσει πολύ.
Αν εκεί στον 96,5 και στο ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ θέλετε διαβάστε την, συμπληρώστε την και πάμε να απαιτήσουμε εδώ και τώρα από τον ΔΟΑΠΠΕΧ και γενικότερα από όλους τους Δήμους να κλείσουν τα παραμάγαζα.
Κύριοι, οι παραχωρήσεις των γηπέδων και η χρήση που κάνουν όλοι, ξεπερνά τα όρια της νομιμότητας και δημιουργεί τα παραμάγαζα, την διακίνηση μαύρου χρήματος την εκμετάλλευση  παιδιών και γονέων και βάζει σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των παιδιών.
Τα γήπεδα τα παραχωρούν οι Δήμοι και οι Οργανισμοί Άθλησης και ουσιαστικά τα παραδίδουν στα παραμάγαζα.
Αυτά τα παραμάγαζα κι εμείς οι της ενημέρωσης τι κάνουμε; Τα βάζουμε με τους δήμους επειδή δεν συντηρούν τα γήπεδα!!! Ποια γήπεδα; Ποιο γήπεδο αντέχει να κάνουν προπόνηση καθημερινά από 50 έως 100 αθλητές;  Μας κάνουν πλάκα;
Το είχαμε ξαναγράψει. Τα κλειδιά των γηπέδων πρέπει να τα έχει ένας άνθρωπος ο οποίος και θα έχει ευθύνες.
Ο κάθε οργανισμός άθλησης θα πρέπει να υποχρεώσει την κάθε ομάδα που θέλει γήπεδο, να ορίσουν ένα άτομο υπεύθυνο για την τήρηση των κανόνων. Αυτός θα έχει τα κλειδιά και θα ξέρει πως αν ξεπεράσει τα όρια, η ομάδα του αυτόματα θα χάνει την παραχώρηση του γηπέδου.
Τα παιδιά  "των ακαδημιών" θα πληρώνουν την συνδρομή τους, αν και εφόσον μέρος των χρημάτων  πηγαίνει στην συντήρηση του γηπέδου.
Ακαδημία να έχει η κάθε ομάδα αν και εφόσον της παραχωρηθεί γήπεδο για προπονήσεις και αγώνες.
Για δείτε τι γίνεται στα γήπεδα του Δήμου της Ερέτριας και του δήμου Χαλκιδέων;
Φταίει λένε και λέμε ο δήμος. Τι άραγε μπορεί να κάνει ο δήμος όταν για παράδειγμα στο γήπεδο της Ερέτριας κάνουν προπόνηση και αγώνες ο ΑΠΟΛΛΩΝ, οι ΑΠΟΛΛΩΝΙΔΕΣ και 200 παιδιά των ακαδημιών; Ποιο γήπεδο αντέχει τέτοια καταπόνηση;
Πάμε στο γήπεδο του Βασιλικού όπου μέσα βρίσκεις άτομα από το πρωί μέχρι και τα μεσάνυχτα.
Ο καθένας έχει κλειδιά, παίρνει την παρέα του ή το παραμάγαζό του και πατάει το χόρτο, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν. 
Πάμε και στο Πάρκο του Λαού. Τι κι αν είναι πλαστικό; Της κακομοίρας κι εκεί.
Ποιοι βγάουν τον μισθό τους απ΄ όλοι αυτή την ιστορία; Το γράψαμε στην αρχή. Άλλοι για τον μισθό και άλλοι για την δημοσιότητα και το βιογραφικό.
Κύριοι οι οργανισμοί άθλησης, είναι στα χέρια και δέσμιοι αυτών που απειλούν να μαυρίσουν τους αιρετούς στις εκλογές.
Αν ήθελαν οι διοικήσεις των οργανισμών άθλησης θα έβαζαν τέλος στις αρπαχτές.
Υπάρχει ο Μαζικός αθλητισμός κύριοι.
Οι δημότες πληρώνουν στο Δήμο και μάλιστα πολλά. Γιατί να πληρώνουν και στα παραμάγαζα;
Τα παιδιά που θέλουν να αθληθούν πρώτα θα κάνουν εγγραφή σε ένα μητρώο του κάθε οργανισμού άθλησης και ο οργανισμός θα κάνει εγγραφή του αθλητή στην ομάδα που επιθυμεί ο αθλητής χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.
Ο οργανισμός έχει υποχρέωση να φροντίζει για το δικαίωμα των δημοτών μικρών και μεγάλων στην άθληση και η ομάδα θα έχει όφελος, αφού αν κάνει καλά την δουλειά της, θα πάψει να πληρώνει μισθούς σε ποδοσφαιριστές, αφού θα έχει τα δικά της παιδιά. Μόνο έτσι θα σταματήσει το κακό.
Μόνο έτσι θα κλείσουν τα παραμάγαζα. 
Αν θέλει κάποιος να πληρώνει ας πάει στις σχολές οι οποίες έχουν δικά τους γήπεδα και όχι γήπεδα που πληρώνουν οι δημότες.
Τρόπος κύριοι υπάρχει, αλλά κανείς δεν τον θέλει και το γιατί είναι γνωστό.
Όσο για την ακαταλληλότητα του γηπέδου της Κανήθου, δεν έχετε άδικο, αλλά ακατάλληλα είναι κι άλλα γήπεδα και μάλιστα πολλά.