Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα
- Κύπελλο Εύβοιας σήμερα  και ο ΛΗΛΑΣ θα υποδεχτεί  τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Προβλήματα έχουν και οι δύο ομάδες και κάτι σημαντικό. Και οι δύο έχουν ως στόχο να συνεχίσουν την χρονιά και να παραμείνουν στις κατηγορίες που είναι σήμερα. Ο ΛΗΛΆΣ στην Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ.  Φαβορί ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αλλά το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων.
Διαιτητής ο κ. Φώτης με βοηθούς τους κυρίους Κελεπούρη και Δάλλα. Τους ....
ευχόμαστε καλή επιτυχία.
- Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΦΡΑΤΙΟΥ θα υποδεχθεί το ΑΥΛΩΝΑΡΙ.  Το ΑΦΡΑΤΙ είναι στην Β΄ κατηγορία ενώ το ΑΥΛΩΝΑΡΙ στην Α΄ κατηγορία. Κι εδώ έχουμε φαβορί και αυτό είναι το ΑΥΛΩΝΑΡΙ, αλλά το ΑΦΡΑΤΙ είναι δυνατή ομάδα. Διαιτητής ο κ. Πόγκας με βοηθούς τους κυρίους Αντωνίου  και Κοντογιαννίδη. Καλή επιτυχία κύριοι.
- Ο ΔΥΣΤΟΣ θα υποδεχθεί τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πρόσφατα για το πρωτάθλημα και είχαμε ισοπαλία. Τώρα μία από τις δύο ομάδες θα περάσει στην επόμενη φάση.
Διαιτητής ο κ. Κασομούλης με βοηθούς τους κυρίους Παππά και Νέγρη. Καλή επιτυχία.
- Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις οι οποίες θα αφορούν ομάδες της Γ΄ Εθνικής αλλά και της Α΄ Τοπικής κατηγορίας. Λίγες μέρες υπομονή και θα μάθετε πολλά....
- Η είδηση πάντως είναι πως την Πέμπτη θ΄ ανοίξει για την χειμερινή περίοδο το ΣΕΦΤΑΛΙ στον Κάραβο Αλιβερίου. Γνωστός ραδιοφωνατζής έχει κλείσει τραπέζι και κάλεσε και γνωστή λαϊκή αοιδό στην παρέα.