Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Έχασε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στον αγώνα με τον ΑΓΙΟ ΙΕΡΟΘΕΟ  και άρχισαν οι συζητήσεις και ο καθένας έβγαλε το δικό του πόρισμα. Τελείωσε και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Θα υποβιβαστεί κι αυτός.
Κύριοι, αυτό είναι το θέμα; Περιμένατε την ήττα για να βγάλετε πορίσματα;
Εμείς πάλι δεν πιστεύουμε πως η ομάδα θα υποβιβαστεί. Πιστεύουμε πως το πιθανότερο είναι να διαλυθεί!!!!
Αν φτάσει στο τέλος του πρωταθλήματος η ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία.
Θα φτάσει όμως; Για να φτάσει θα πρέπει να γίνουν κάποια....
πράγματα. 
Θα πρέπει ΟΛΟΙ να καταλάβουμε πως αυτή η ομάδα στέκει εκεί όπου στέκει μόνο με το όνομά της και όχι επειδή υπάρχουν "ΣΩΤΗΡΕΣ".
Η ομάδα έχει εδώ και χρόνια απαξιωθεί  και κάθε φορά κάποιοι αναλαμβάνουν να της δώσουν την θέση και την αίγλη που τις αξίζει, αλλά πάντα δεν τα καταφέρνουν.
Δεν τα καταφέρνουν γιατί δεν υπήρχαν τα χρήματα, γιατί δεν στηρίχθηκαν στον κόσμο, γιατί ήθελαν την δική τους προβολή, γιατί πίστευαν σε ανθρώπους οι οποίοι "άρμεγαν την αγελάδα" κι όταν αυτή δεν είχε άλλο γάλα να τους δώσει ή άρχισαν άλλοι "να την αρμέγουν", χάθηκαν και δεν πάνε ούτε έξω από το γήπεδο.
Και τώρα τι κάνουμε;
Εμείς έχουμε γράψει την άποψή μας, εδώ και χρόνια. Θα περιμένουμε να ακούσουμε αλήθειες.
Να μάθουμε το πως, ποιοι και γιατί. Αν ανοίξουν τα στόματα και ακουσθούν οι αλήθειες, τότε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα μπορέσει σύντομα να πάει ψηλά. Αν όχι, ας περιμένουμε ΟΛΟΙ την ώρα και την στιγμή που θα χτυπήσει η καμπάνα.
Αυτά δεν τα γράφουμε μετά από την ήττα. Τα γράφουμε εδώ και πολύ καιρό. Η ομάδα και θα κερδίσει και θα χάσει. Δεν είναι εκεί το πρόβλημα.
Το πρόβλημα είναι πως κόσμος πάει κι έρχεται χωρίς κανείς να τολμά να πει την αλήθεια.
Ακόμη περιμένουμε "τις αλήθειες"  του κυρίου Τσαγκάρη!!!!