Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Μπάμπης Κουσκούτης

"Τον αυτόπτη μαρτυρα φωτορεπόρτερ δεν δεχτήκαν να καταθέσει       
Ο βασικός μάρτυρας Νοσηλευτης  δεν εμανισθηκε και δεν την ενόχλησε καθόλου την Επιτροπή   ουτε ζήτησαν μια εγγραφή αναφορα του, για τον τραυματισμό του διαιτητη 
 Όλα καλά και ρωτώ γιατί η  ΕΠΣΕ άλλαξε την ΕΟΔ με ποια σοβαρή κατηγορία? Έτσι για να βάζουμε και τα πράγματα στην θέση τους και να μην λένε καποιοι ότι θέλουμε  παραγκες.
 Η Επιτροπή διαιτησίας τους.....
ενοχλούσε
 Η Πειθαρχικη Επιτροπη που  έχει μέλη παράγοντες Σωματείων που πρέπει να αποφασίσουν για αντίπαλα Σωματεια  δεν τους ενοχλεί?  
Δεν γνωρίζουν ότι άμα υπάρξει υπόθεση που θα αφορά το Σωματείο μέλους της επιτροπής  δεν θα μπορεί να αποφασίσει η επιτροπή γιατί δεν προβλέπονται αναπληρωματικοι? 
Τρεις δικηγόροι πρέπει να είναι  στην  επιτροπή όχι μόνο η πρόεδρος!!!!! 
Και υπάρχουν και σχετικοί  με το ποδόσφαιρο αλλά δεν θελουν  
  Αναγκάσθηκα να παρω πίσω τον λόγο μου ότι δεν θα ξανάγραψω στο fb για να διαβάζουν τις απόψεις μας και οι άλλοι συνοδοιπόροι παράγοντες που κάθε Σάββατο προσπαθούν να βρουν χρήματα για  μετακίνηση εκτός έδρας, η για τους διαιτητές  την ΕΠΣΕ κλπ !!!!! Αλήθεια εμείς σαν Σωματείο κάναμε έξοδα από λαθος της Επιτροπής, θα μας τα καλύψει η ΕΠΣΕ?

*Αυτά έγραψε ο κ. Κουσκούτης στο fb και ελπίζουμε να μην μας παρεξηγήσει επειδή το δημοσιοποιήσαμε κι εμείς. Σε λίγο θα το σχολιάσουμε, γιατί "αυτό το παιχνίδι" με τον αγαπητό Μπάμπη μας αρέσει.