Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να έχετε την υγεία σας. Σήμερα να ξεκινήσουμε με ευχές προς τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Εύβοιας οι οποίες αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τις αντίστοιχες της Ευρυτανίας, Ξεχάστε εκείνο το ΠΑΙΔΩΝ και ΝΕΩΝ και τώρα έχουμε το Κ12 και Κ14.
. Καλή επιτυχία στις ομάδες της Εύβοιας οι οποίες....
έχουν προπονητές τον κ. Γιώργο Κρόκο και τον κ. Αργύρη Μαστραγγελή. Στις 11:30 αρχίζει ο αγώνας της Κ12 και στις 13:00 της Κ14.

- Πείτε όσα θέλετε δεν μας ενοχλεί καθόλου. εμείς θα συνεχίσουμε να γράφουμε την άποψή μας, χωρίς μισόλογα και χωρίς πετάμε σε ροζ συννεφάκι. Δεν μας ενδιαφέρει τι λένε και τι γράφουν άλλοι, αλλά να μην γράφουμε ψέματα εμείς. Για τον κύριο που μας έστειλε το μήνυμα, του απαντήσαμε πως αν είδε με τα μάτια του το δίπλωμα, ας το στείλει να το δούμε κι εμείς. Κάντε λιγάκι υπομονή και θα μάθετε πολλά γι τα δωράκια των εξυγιαντών. Υπάρχει πληροφορία η οποία και σπάει κόκαλα. Αύριο θα την διαβάσετε.

- Οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ θα γυρίσουν σελίδα ή θα περιμένουν μήπως και....;;;;; Αν δεν οργανωθούν βλέπουμε το όνειρο να καταλήγει εφιάλτης. Πιστεύουμε πως οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ θα πρέπει να λειτουργήσουν σε όλα τα επίπεδα επαγγελματικά και όχι στο φιλικό και στο ότι κάτσει. Φίλοι κι γνωστοί στα καφενεία, αλλά όχι στην ομάδα. Το δικό μας ρεπορτάζ από το Σάββατο μέχρι και χθες το βράδυ, μας βοήθησε να δούμε καθαρά κάποια πράγματα και ξέρουμε καλά που πονάει η ομάδα.

- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ δεν έχει διοίκηση φαντασιόπληκτων, ούτε λεφτάδων.  Μπαλαδόφατσες έχει και φυσικά ξέρουν πότε να πατήσουν φρένο και πότε γκάζι. Έχουν εμπειρία και δεν πρόκειται ποτέ να περιμένουν άλλους για να τους πούνε τι να κάνουν. Αν αυτοί οι οποίοι βρέθηκαν δίπλα στους κυρίους Στούπα, Γκαλούφα και Σίδερη αυτή την χρονιά, θα έχουν την χαρά να είναι πρωταθλητές και φυσικά να πανηγυρίσουν την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Το θέμα γι΄ αυτούς θα είναι η επόμενη μέρη. Ο κ. Στούπαας δεν είναι όπως κάποιοι άλλοι οι οποίοι τα έκαναν μαντάρα στην Γ΄ Εθνική. Αν πάει θα πάει για να είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ πρωταγωνιστής και όχι έτοιμος γι επιστροφή στο Τοπικό. Δεν θα ψάχνει για συμπαίκτες, αφού πρώτα πάει στην Εθνική κατηγορία. Θα τους βρει, πολύ πριν. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα ξαναζήσει μεγάλες στιγμές και είναι καλό κάποιοι να είναι δίπλα στην διοίκηση και σίγουρα θα βγούνε κερδισμένοι.