Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Έχει μπάλα σήμερα

- Σήμερα στις 15:00 οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ υποδέχονται τον ΟΦΗ στο Ενωσιακό και φυσικά θέλουν νίκη και μόνο νίκη για να μιλάμε για θετικό αποτέλεσμα.
Δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος ο ΟΦΗ και θα κερδίσουμε μόνο αν έχουμε καλή απόδοση εμείς κι αν έχουμε διαβάσει το παιχνίδι του αντιπάλου. καλή επιτυχία ....
στις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ.

- Στα Σπάτα θα αγωνισθεί ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ και πιστεύουμε πως θα καταφέρει να πάρει τους 3 βαθμούς. Η ομάδα της Εύβοιας έχει 13 βαθμούς, όσους και τα ΣΠΑΤΑ και ο ΚΙΘΑΙΡΩΝ ΚΑΠΑΡΕΛΛΙΟΥ θα βρεθεί μέσα στην επικίνδυνη ζώνη. Καλή επιτυχία στον ΑΟΝΑ.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα υποδεχθεί στο στάδιο τον ΤΑΜΥΝΑΊΚΟ και σίγουρα θέλει νίκη. Απέναντί του οι Αλιβεριώτες θα παίξουν με πάθος, αφού θα έχουν στον πάγκο τον νέο τους προπονητή και θα θελήσουν να κλείσουν την παρένθεση της κρίσης.

- Στην Λάμψακο ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ περιμένει την ΣΚΕΠΑΣΤΗ και θα δούμε αν οι φιλοξενούμενοι μπορούν να διατηρηθούν στην 2η θέση.

- Στο Γυμνό θα πάει ο ΗΡΑΚΛΗΣ αφού έχει ραντεβού με τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ ο οποίος έδωσε το πρώτο χαστούκι στον Ταμυναϊκό. Υποψιασμένοι θα είναι οι Ψαχνιώτες.

- Στο Προκόπι πάει η ΕΡΕΤΡΙΑ για ν΄ αντιμετωπίσει την ΔΟΞΑ και θα δούμε που το πάνε οι δύο ομάδες, αφού δεν πάνε καλά στο πρωτάθλημα.

- Η ΑΙΔΗΨΟΣ θα υποδεχθεί το επικίνδυνο ΑΥΛΩΝΑΡΙ και ο αγώνας αυτός δεν χωράει προγνωστικά.