Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα. Παρασκευή και 13 σήμερα, αλλά τι σημασία έχει; Τι είναι αυτό που θα κάνει χειρότερη την σημερινή μέρα από τις άλλες; Περάσαμε περίπου 1.600 μέρες με Τσίπρα, Πολάκη κι τα άλλα φαινόμενα και θα ....
φοβηθούμε την Παρασκευή κι 13;

- Αγαπητέ κύριε Κουσκούτη τι είναι το 3 - 0 της απόφασης; Αυτή ήταν η απόφαση και την πρώτη φορά και δεν θα άλλαζε. Γι να μην λέμε ψέματα ξέρουμε όλοι πως βγαίνουν οι αποφάσεις. Ο ένας που ξέρει και τα νομικά, διαβάζει το φύλλο αγώνα και εφαρμόζει τον Πειθαρχικό κώδικα. Απλά όταν κάποιος έχει ασυλία και είναι φίλος, παρεμβαίνουν κάποιοι και κάνουν χάρες.

- Ξέρετε πόσοι ποδοσφαιριστές κλήθηκαν να ανακαλέσουν κάτι που έγραψαν στο fb για διαιτησίες ή για την διοίκηση; Ξέρετε πόσοι τιμωρήθηκαν για κάτι που είπανε; Αγαπητέ Μπάμπη έχεις "στολίσει" διαιτητές και όχι μόνο, αλλά δεν κλήθηκες ποτέ σε απολογία. Τυχαίο;  Αυτοί που δεν ήθελαν να παραστεί η δικηγόρος την πρώτη φορά στην εφέσεων, τώρα άνετα μπορούν να της απαγορεύσουν να παραστεί. Νέα ήθη.......  Έρχονται Χριστούγεννα και όχι Πάσχα, αλλά εσύ τον Κωνστάντιο τον έχεις στολίσει ως επιτάφιο!!! Ξεχνάτε όλοι σας πως είναι ο μόνος αξιολογημένος στην Σούπερ Λίγκα;

- Ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ δικαιώθηκε και κερδίζει και πάλι με 3 - 0 τον αγώνα με την ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ. Αλήθεια γιατί δεν άλλαξε η βαθμολογία; Ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ έχει 32 βαθμούς. και είναι πρώτος. Κύριε Κουσκούτη έτσι δεν είναι; Αφού υπάρχει απόφαση πρέπει ν΄ αλλάξει η βαθμολογία πριν το Σάββατο γιατί είναι και θέμα ψυχολογίας!!!!!

- Πρέπει να έχουμε χάσει επεισόδια. Ποιος είναι ο Παναγιώτης και είναι και λαμόγιο; Συγνώμη, αλλά στο σωματείο δεν έχουμε λαμόγιο με το όνομα Παναγιώτης. Ενημερώστε μας κύριε κύριε πρώην πρόεδρε των διαιτητών κλπ., για να τον κάνουμε μέλος!!!!!