Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε. Αλλαγή της επιτροπής διαιτησίας θέλει ο κύριος Κουσκούτης και το γράφει στο fb. Αργότερα θα το ανεβάσουμε και λίγο αργότερα θα ανεβάσουμε και το δικό μας σχόλιο. Έχουμε πλάκα πάντως, αφού....
ο αγαπητός πρόεδρος της Προποντίδας κάθε λίγο και λιγάκι κατηγορεί και 'στολίζει" με διάφορα τους διαιτητές. 

- Στο στόχαστρο και ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ κ. Ρέτσας τον οποίο θα πολεμήσουν κάποιοι αν δεν υποκύψει στις πιέσεις τους, για να ξηλώσει την επιτροπή και να διοικεί η παράγκα!!!! Τον θέλουν αχυράνθρωπο και δεν το κρύβουν πλέον. Το τι θα γίνει θα το δούμε στην συνέχεια. Εμείς πιστεύουμε πως ο κ. Ρέτσας ξέρει τα πάντα και απλά προσπαθεί να καταφέρει να διοικήσει.  Εμείς πιστεύουμε πως δεν θα πουλήσει τις ιδέες του κι δεν θα πετάξει στα σκουπίδια τις αρχές του.

- Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη για τον ΟΛΥΜΠΟ ΓΥΜΝΟΥ επί του ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΥ με 2 - 0 και όλα δείχνουν πως ο κ. Κοντογιάννης κάνει καλή δουλειά και τα παιδιά ματώνουν την φανέλα. Καλή ομάδα ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ του κ. Τσιμιχόδημου αλλά είναι άτυχος και πρέπει να εκπαιδευτεί για να μην έχει πρόβλημα, αφού δέχεται γκολ από στημένη φάση.

- Ο ΛΗΛΑΣ πήρε εύκολα την νίκη και το 3 - 0 επί της Μακρυκάπας ήρθε άνετα. Οι γηπεδούχοι ήξεραν τι ήθελαν στο γήπεδο και το πήραν σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους οι οποίοι έχουν μια μετάλλαξη από αγώνα σε αγώνα.

- Η ΔΡΟΣΙΑ επέστρεψε στις νίκες αφού κέρδισε τον ΕΥΒΟΪΚΟ με 5 - 0. Ο ΕΥΒΟΪΚΟΣ πήρε τον δρόμο της επιστροφής και πλέον πρέπει να ετοιμάσει την ομάδα για την περίοδο 2020 - 2021 και το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας.

- Ο ΔΟΑΠΠΕΧ δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να συνεχίσει τους συμβιβασμούς και να λειτουργεί σε βάρος των Δημοτών και υπέρ κάποιων οι οποίοι δημιούργησαν μαγαζάκια στο όνομα συλλόγων. Κυρία Αϊδίνη ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ και τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, αλλά όχι στα μαγαζάκια ιδιωτών.