Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

....σφηνάκια

 - Βρέθηκε ο υφυπουργός κ. Αμυράς στην Στενή και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Ψαθά, ο οποίος ήθελε να τον ενημερώσει για το θέμα των ανεμογεννητριών και ο οποίος κάλεσε στο βουνό και την αντιπολίτευση και συλλόγους της περιοχής. Τα είπανε λοιπόν όλοι μαζί..... και ο κ. Αμυράς είπε πως θα δει το θέμα.

- Απόρησαν κάποιοι για την συνάντηση αυτή, αλλά τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ο κ. Αμυράς βρίσκεται τακτικά στην περιοχή αφού έχει και εξοχικό στην Χιλιαδού. Εμάς πάντως μας έκανε εντύπωση το πόσο εύκολα ο δήμαρχος τους μάζεψε όλους στα χιόνια!!!!!

- Αλήθεια αφού ήταν μια συγκέντρωση με πάνω από 9 άτομα, δεν έπρεπε να πέσουν πρόστιμα;;; Ήταν λέει χωρισμένοι σε παρέες των δύο ατόμων και κρατούσαν αποστάσεις.

- Εκτός από τον υπουργό κύριο Αμυρά και τον δήμαρχο κ. Ψαθά που έχουν ελευθέρας στις μετακινήσεις τους, οι άλλοι τι μήνυμα έστειλαν για να πάνε εκεί;

- Άν έστειλαν "6" για γυμναστική δηλαδή, τότε έχουν δίκιο αυτοί που λένε πως ο δήμαρχος κύριος Ψαθάς, τους προπονεί για να τους έχει σε καλή κατάσταση!!!