Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας.  Συνεχίζουμε και σφυρίζουμε αδιάφορα και δεν φοράμε μάσκα, δεν κρατάμε αποστάσεις, τρέχουμε στην αγορά και ψάχνουμε κάποιες και κάποιοι τα πρόστυχα εσώρουχα, άλλες και άλλοι σώβρακα και φυσικά αγκαλίτσες και φιλάκια στα παγκάκια και την ώρα που προσπαθούμε να ξεγελάσουμε το 13033 για να πάρουμε ένα ακόμη δίωρο, μας την πέφτει ο κορονοϊός και μπαίνουμε σε.... περιπέτεια, αλλά βάζουμε και άλλους σε περιπέτεια. Κάθε μέρα έχουμε πλέον πάνω από 21 κρούσματα στην Εύβοια και χωρίς πολλά τεστ. 

- Δεν φοβόμαστε κανέναν, εκτός από τον Θεό. Ο Θεός δεν υπήρξε ποτέ αχάριστος, συγχωρεί απλά ακόμη κι αυτούς που πουλάνε την ψυχή τους, αυτούς που ξεχνούν τους ανθρώπους που του έμαθαν τα πρώτα βήματα. Εμείς Θεοί δεν είμαστε, οπότε δεν συγχωρούμε κανέναν και ιδιαίτερα αυτούς στους οποίους πιστέψαμε και μόλις πήραν μια θεσούλα, πίστεψαν πως έγιναν Θεοί.

- Θα μας κουφάνουν οι του κυρίου Παγώνη, οι οποίοι προσπαθούν να το παίξουν ρεπόρτερ και ξεχύθηκαν στα γήπεδα και όχι μόνο για να κάνουν ρεπορτάζ!!!! Γιατί άραγε δεν φοράνε στο στήθος τους τα προεκλογικά αυτοκόλλητα Παγώνη;

- Δεν τους είπε κάποιος πως 5 χρόνια ο κ. Παγώνης και οι συνεργάτες του, δεν άλλαξαν τα σκέπαστρα και τα καθίσματα στους πάγκους των ομάδων στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, δεν έφτιαξαν την περίφραξη, δεν έφτιαξαν τ΄ αποδυτήρια, δεν έβαλαν φωτισμό;;;;;;

- Όποτε θέλουν μπορούμε να γράψουμε κι άλλα, αλλά "στου κουφού την πόρτα, πάρε την πόρτα και φύγε" λέει ο λαός.

- Τελικά τι έγινε με τα σκουπίδια; Τα κατάφερε ή όχι η δήμαρχος Έλενα Βάκα; Τα πήγε περίφημα και συμφώνησαν όλοι μαζί της. Τώρα στο στόχαστρο θα βρεθεί ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ και δήμαρχος Λαμίας κ. Καραϊσκος!!!