Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

....σουτάκια

 - Έχουν πλάκα τελικά οι της ΕΠΟ και όχι μόνο. Ζητούν ν΄ αρχίσουν τα πρωταθλήματα και την ίδια στιγμή ζητούν από την κυβέρνηση να επιτρέψει στις 19 Ιανουαρίου την μετακίνηση 2 ατόμων από κάθε νομό προς την Αθήνα, για να διεξαχθούν οι εκλογές της ΕΠΟ!!! Καλά δεν καταλαβαίνει κανείς τι λέει και τι γράφει; Κύριε Ψαρόπουλε αν επαναρχίσουν τα τοπικά, αλλά και της Γ΄ Εθνικής, τότε θα μπορούν να διεξαχθούν και οι εκλογές.......
Αλήθεια από πότε είναι σωστό και ηθικό, να προτείνει ...για πρόεδρο της ΕΠΟ η παράγκα του ποδοσφαίρου;
Επειδή ο κ. Ψαρόπουλος δηλώνει πως ο ίδιος ξέρει να διοικεί το ποδόσφαιρο, ενώ για παράδειγμα ο Ζαγοράκης δεν ξέρει, μήπως μπορεί να μας πει ένα ΟΧΙ που είπε στα τόσα πολλά χρόνια που είναι μέλος της διοίκησης της ΕΠΟ; Το ρωτάμε, γιατί θέλει να πιστέψουμε πως είναι άφθαρτος, πως εκπροσωπεί το νέο και τέτοια κουφά, ενώ συμμετέχει πολλά χρόνια στο ΔΣ της ΕΠΟ. Λέει συνεχώς πως είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και πως τον κυνηγάει και η ομάδα και το κόμμα του!!!!
Κύριε Ψαρόπουλε κανείς δεν σας κυνηγάει, αλλά πρέπει να μας πείτε, ποιανού επιλογή ήσασταν, γιατί μόνο μυστικό δεν είναι αυτό.
Εμείς  δεν περιμένουμε απαντήσεις, αλλά απλά τα γράφουμε, για να μην μας θεωρήσετε και μαλάκες.