Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

"Ο μπάρμπα Στέλιος"

 - "Ο μπάρμπα Στέλιος" δεν θέλει ν΄ ακούει καλά λόγια από κανέναν και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να του χαϊδεύουν τ΄ αυτιά. Θα γράφει την αλήθεια και όχι αυτά που θέλουν ν΄ ακούνε οι άλλοι για να σου λένε καλημέρα.
Δεν μπορεί ν΄ ακούμε για σπατάλες σε διάφορες εκδηλώσεις της ΕΠΣΕ και αυτός που το λέει να ήταν πάντα πρώτη μούρη σ΄ αυτές, αφού ήταν κι αυτός που τις παρουσίαζε!!!!
Είναι άλλο να έχεις μια εκδήλωση με 350 άτομα και ....άλλο με 100. Είναι άλλο να βραβεύεις 30 άτομα και άλλο 5 - 10.
Αλήθεια πόσο μεγάλη σπατάλη είναι το να πληρώνεις για κάθε άτομο 8 - 9 ευρώ, με ποτό και φαγητό;
Να θυμίσουμε πως αυτό συνέβη σε εκδήλωση της ΕΠΣ Εύβοιας το 2019, αμέσως μετά τις εκλογές της ΕΠΣΕ και λίγο πριν τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές.
Ο πρόεδρος κ. Ρέτσας ο οποίος κατηγορεί αυτό στο οποίο και ο ίδιος συμμετείχε, ήταν αντιπρόεδρος, θα πρέπει να καταλάβει πως κάποια στιγμή και η ΕΠΣΕ θα πρέπει να τιμά τα Σωματεία, τους παράγοντες, τους διαιτητές, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές, τις Δμοτικές Αρχές και όσους βοηθούν ώστε να έχουμε ποδόσφαιρο, έστω με μια εκδήλωση το χρόνο. Κύριε Ρέτσα, καλό είναι να έχουμε μόνο έσοδα, αλλά να έχουμε και ποδόσφαιρο. Πρέπει να σημειώσουμε πως από τότε που αναλάβατε ποτέ δεν ολοκληρώθηκαν τα πρωταθλήματα.
Όσο για τα έξοδα που έκανε η ΕΠΣΕ για όσους την τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση του 2019 ιδού η απόδειξη.