Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Καλό Σαββατοκύριακο σε όλες και όλους και ιδιαίτερα σ΄ έναν δειλό ραδιοφωνατζή, ο οποίος δεν έχει απαντήσεις στα ερωτήματα και ο οποίος έχει αναλάβει εργολαβικά να την στήριξη εργολάβων και προμηθευτών και κάνει επιθέσεις στον Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό και τους συνεργάτες του, αλλά και την δήμαρχο κυρία Βάκα και τους συνεργάτες της, γιατί του έκοψαν έσοδα!!!!!!!
Αντί λοιπόν.... να απαντήσει, προσπαθεί να μας δημιουργήσει θέματα. 
Εδώ είμαστε δειλέ και σου το λέμε καθαρά.
Δεν είμαστε έμποροι ναρκωτικών, δεν είμαστε παιδεραστές, δεν είμαστε βιαστές και φυσικά δεν σερνόμαστε πίσω από άλλους. Όλα τ΄ άλλα μπορεί να τα έχουμε, αλλά πάει πολύ το να το παίζεις εσύ ο καλύτερος άνθρωπος!!!!!!
Το ποιος πήρε, πόσα πήρε, από που τα πήρε ότι ώρα θέλεις να το πούμε δημόσια και με στοιχεία, από δήμους, από εταιρείες που πρώτα κυνηγούσατε και μετά λέγατε τα καλύτερα.
Εμείς δεν τα πήραμε από εταιρεία χημικών για να της προσφέρουμε κάλυψη, δεν τα πήραμε από θυγατρική εταιρείας με ανεμογεννήτριες, δεν τα πήραμε από προμηθευτές Δήμων, δεν τα πήραμε από εργολάβους έργων κλπ.
Εμείς δεν είμαστε έντιμοι, καθαροί, ανεξάρτητοι και όλα τ΄ άλλα, αλλά δεν θα θέλαμε ποτέ να γίνουμε σαν κι εσένα.
Ρίξε όση λάσπη θέλεις, αλλά δεν θα μπορέσεις να απαντήσεις ποτέ στα ερωτήματα και το γιατί το ξέρεις.
Εμείς κύριοι νεκροθάφτες δεν θα γίνουμε ποτέ και να ξέρεις πως δεν θα γίνουμε μαλάκες, για να δημιουργήσουμε προβλήματα σε μέλη της οικογένειά σου, κάτι που εσύ κάνεις.
Δυστυχώς δεν θέλουμε να γίνουμε σαν κι εσένα, γιατί αν γίνουμε θα σε πονέσουμε πολύ.