Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Καλησπέρα σας κυρία Γκόγκου

 - Αγαπητή κυρία Γκόγκου, δεν σας φταίει ο δήμαρχος κύριος Ψαθάς και πρέπει να καταλάβετε, πως δεν πρέπει να πετάτε την μπάλα στην εξέδρα, αλλά να δείτε την πραγματικότητα. Ο κάθε δήμαρχος και ο κάθε επικεφαλής παράταξης, έχει δικαίωμα να λέει στους συμβούλους του, την άποψή του.
Το θέμα λοιπόν κυρία Γκόγκου, δεν είναι το τι θα έλεγε στους συμβούλους του ο κ. Ψαθάς, αλλά τα όσα συνέβησαν στην δική σας παράταξη και δήλωσε ανεξάρτητη η κυρία Τζάθα και γιατί ο κ. Πνευματικός δεν ακολούθησε την πρότασή σας στο θέμα του αντιπροέδρου;
Κυρία Γκόγκου. "τα κρούσματα" στην παράταξή σας δεν είναι μόνο δύο, αλλά αυτά ήταν... που εκδήλωσαν δημόσια την αντίθεσή τους. Υπάρχουν κι άλλοι σύμβουλοι που δεν θα σας ακολουθήσουν στις επόμενες εκλογές.
Εμείς το είχαμε γράψει πολύ νωρίς.
Η αντιπολιτευτική πρακτική σας, είναι αυτή που προκάλεσε την σημερινή κατάσταση.
Εσείς είσθε αυτή που με τον τρόπο που ασκείτε αντιπολίτευση, αντί να πετύχετε την διάσπαση της παράταξης Ψαθά, πετύχατε την διάσπαση της δικής σας παράταξης.
Να είσθε σίγουρη πλέον πως στην συνέχεια κι ενώ η παράταξή σας έχει 8 έδρες στο συμβούλιο, δύσκολα θα σας ακολουθούν οι 5!!!!
Θα σας θυμίσουμε πως είχατε αναδείξει το θέμα μιας ψηφοφορίας στο ΔΣ, στην οποία 2 εκλεγμένοι με την παράταξη Ψαθά είχαν ψηφίσει όχι σε ένα θέμα. Για να δούμε τώρα, τι θα πείτε για τα όσα συμβαίνουν στην παράταξή σας.
Καλή Χρονιά και ψυχραιμία.