Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Καλημέρα σας και όπως όλα δείχνουν, κάποιοι όχι μόνο μυαλό δεν βάζουν και συνεχίζουν με το ΕΓΩ τους, αλλά νομίζουν πως θα ξεγελάσουν ακόμη και τους συνεργάτες τους στο ΔΣ της ΕΠΣΕ, οι οποίοι γνωρίζουν από πρώτο χέρι το πως, το ποιος και το γιατί.
Αναφερόμαστε στα όσα έγραψε στο fb ο κ. Ρέτσας, για τα χρήματα που δόθηκαν στις ομάδες της Βόρειας Εύβοιας από την ΕΠΟ.
Να ξεκινήσουμε από το ότι η ΕΠΟ έδωσε χρήματα σε όλες τις  ομάδες που χτυπήθηκαν από την φωτιά ή τον σεισμό ή από άλλα φαινόμενα.
Πάμε τώρα στο τι έκανε ο κ. Ρέτσας με στόχο να μην πάρει χρήματα μία από τις πυρόπληκτες ομάδες, επειδή δεν έκανε ότι ήθελε ο ίδιος.
Μέχρι την τελευταία μέρα δεν είχε στείλει στην ΕΠΟ το ΙΒΑΝ της ομάδας, επειδή δεν.... έκανε αυτό που ήθελε ο κ. Ρέτσας. Το ΙΒΑΝ πήγε στην ΕΠΟ μετά από παρέμβαση άλλου μέλους του ΔΣ και μπροστά στον φόβο για την συνέχεια το έστειλε.
Ο κ. Ρέτσας ήθελε να εκδικηθεί την ομάδα, επειδή η διοίκηση δεν ζητούσε συγνώμη για κάποια ανακοίνωση που είχε δώσει στην δημοσιότητα.
Φυσικά ο κ. Ρέτσας με τα πρόστιμα θα φροντίσει να "τιμωρήσει" την ομάδα και να πάρει πίσω όσα περισσότερα μπορεί.
Ο κ. Ρέτσας θυμίζει εκείνους τους βουλευτές οι οποίοι εκδίδουν δελτία τύπου, με την περίφημη φράση, "κατόπιν ενεργειών μου". 
Σιγά σιγά θα μας πει πως "κατόπιν ενεργειών του" η κυβέρνηση και ο Αυγενάκης έδωσαν χρήματα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.
Να το ακούσουμε κι αυτό, αλλά και πάλι δεν τα έχουμε δει όλα, αφού θα έχουμε κι άλλα ωραία.
Κλείνοντας θα γράψουμε πως πήρανε χρήματα ομάδες οι οποίες δεν ήταν πυρόπληκτες, αφού κάποιες ούτε με τα κιάλια δεν είδαν την φωτιά στην περιοχή τους. Αν η μοιρασιά δεν γινόταν για ψηφοθηρικούς λόγους, τότε οι πραγματικά πυρόπληκτες ομάδες θα έπαιρναν περισσότερα χρήματα.
Να τα λέμε κι αυτά κύριε Ρέτσα και ν΄ ανάβουμε και καμιά λαμπάδα στον "μπάρμπα Γιώργο" ο οποίος είναι γάτα, αλλά και σε κάποια μέλη, που όταν πρέπει πατάνε τα φρένα σου, που μάλλον είναι σπασμένα....