Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - "Δεν σου κάνω τον Άγιο" λέει το λαϊκό άσμα κι εμείς συμφωνούμε. Στην εποχή μας, υπάρχουν αλλά είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι που μπορούν να είναι Άγιοι, γιατί είναι πολλοί οι πειρασμοί και πολλοί οι διάβολοι!!!
Όποιος το αμφισβητεί να μας το πει για να τον χειροκροτήσουμε.
Ο μπάρμπα Στέλιος δεν δήλωσε ποτέ Άγιος και δεν θέλει να διεκδικήσει αγιοσύνη, γιατί απλά στον χώρο της ενημέρωσης είναι ευκολότερο να γίνεις διάβολος, γιατί διαφορετικά δεν θα..... επιβιώσεις.
Ας μη γελιόμαστε. Μας κατηγορούν για πολλά, αυτοί που παριστάνουν τους Άγιους, τους οικογενειάρχες, τους έντιμους, τους φιλάνθρωπους και τους εθελοντές, αλλά δυστυχώς γι΄ αυτούς, δεν μπορούν να μας αντιμετωπίσουν στον τρόπο επικοινωνίας με τον κόσμο και επιλέγουν απλά κάποιον για να σέρνονται πίσω του και κάποιους για να τους πληρώνουν για να εκτελούν συμβόλαια.
Ο μπάρμπα Στέλιος, δεν έχει την ανάγκη και δεν μπορεί να μην γράφει την άποψή του. Δεν μπορεί να γράφει αυτά που θέλουν άλλοι. 
Μπορώ εύκολα να αποδείξω αυτά που γράφω, αλλά ποτέ δεν θα βρεθεί αυτή ή αυτός "ο άγιος" να συζητήσουμε δημόσια και χωρίς φραγμούς τα πάντα.
Δεν υπάρχουν άγιοι στον χώρο της ενημέρωσης φίλες και φίλοι  και το γράφουμε δημόσια. Συμφέροντα υπάρχουν, είτε αυτά είναι προσωπικά, είτε επαγγελματικά, είτε κομματικά, είτε αυτοδιοικητικά, είτε συνδικαλιστικά.
Όποιος δηλώνει άγιος, ας έρθει σε δημόσιο διάλογο και τ΄'οτε θα γελάσουμε.