Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

....σουτάκια

 - Θα γελάσει κάθε πικραμένος, αν γράψουμε πως η ΕΠΣΕ και η ΕΠΟ, όταν αναβάλλουν όλα τα πρωταθλήματα, δεν είναι δυνατόν κύριε Ρέτσα, να ορίζουν διαιτητές σε φιλικούς αγώνες και έτσι να βάζουν σε κίνδυνο την ανθρώπινη ζωή.
Αλήθεια υπήρχε άδεια τέλεσης αυτού του αγώνα;
Τι απαντά η ΕΠΣΕ και ιδιαίτερα ο κ. Ρέτσας ο οποίος πάντα λέει πως τηρεί την νομιμότητα;  Αν την ώρα που έχουν αναβληθεί όλοι οι αγώνες, ζητήσουν 10 σωματεία διαιτητές για να κάνουν φιλικά η ΕΠΣΕ θα ορίσει ....διαιτητές ή θα πρέπει αυτά τα σωματεία να είναι μέσα σ΄ αυτά που βγάζουν εύκολα ευχαριστήριες ανακοινώσεις και βραβεύουν τον κ. Ρέτσα;;;

- Εκεί στον ΛΗΛΑ θα πρέπει κάτι να κάνουν και μάλιστα μέσα σ΄ αυτή την εβδομάδα, αν θέλουν πραγματικά η ομάδα να δώσει την μάχη παραμονής στην Α΄ Κατηγορία. Πρέπει να γεμίσουν το ρόστερ  με ποδοσφαιριστές 11άδας, αφού μέχρι σήμερα δεν συμπληρώνουν ούτε 11άδα. Ο χρόνος τελειώνει κύριοι.

- Την καλημέρα μας στην Ερέτρια και θα πρέπει να γράψουμε πως έχουμε σε μεγάλη εκτίμηση την ομάδα, τον προπονητή και όχι μόνο, αλλά υπάρχουν και τα πρόσωπα που δεν εκτιμούν και δημιουργούν κόντρες και θέματα χωρίς λόγο. Δεν πειράζει. Στο τέλος όλοι θα κριθούμε.