Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας.  Θα μας τρελάνουν τελικά οι Έλληνες πολιτικοί και ιδιαίτερα ο Τσίπρας με τον Ανδρουλάκη.  Αυτοί έπεσαν από τα σύννεφα για τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων!!! Μας δουλεύουν κανονικά δηλαδή, αφού εμείς κάνουμε ένα τηλεφώνημα στον Γιάννη, στον Γιώργο, την Μαρία, την Καίτη και η πρώτη τους κουβέντα είναι το "να μην λέμε πολλά στο τηλέφωνο"!!!! Αυτοί έπεσαν από τα σύννεφα; Δεν γινόταν αυτά επί ΣΥΡΙΖΑ ή επί ΠΑΣΟΚ;;;;;; Κύριε Ανδρουλάκη το ...ξέρατε εδώ και πολύ καιρό, αλλά το βγάλατε τώρα. Γιατί;

- Να πάρετε τα στοιχεία κύριε Ανδρουλάκη και να τα δώσετε στην δημοσιότητα. Ποιος ήταν ο λόγος που παρακολουθούσαν το τηλέφωνό σας με την άδεια εισαγγελέα; Νόμιμη διαδικασία δηλαδή, αλλά αξίζει τον κόπο να μάθουν όλοι οι Έλληνες, γιατί έφτασαν εκεί.

- Κυκλοφορούν διάφορες φήμες και δεν πιστεύουμε τίποτα. Πριν πάμε σε εκλογές να ξέρει ο λαός την αλήθεια και όχι την άποψη του κάθε κόμματος. Αυτό το θέμα δεν θα προσφέρει ψήφους στο ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε και θα αφαιρέσει ψήφους από την ΝΔ και θα το δείτε. Ο κόσμος έχει τα δικά του προβλήματα και αυτά πρέπει να λύνουν οι πολιτικοί.

- Είπαμε, πρώτα ο Θεός θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα για το apopsignomi, από την Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022. Μέχρι τότε θα συνεχίσουμε να σας λέμε "καλημέρα" και να έχουμε αναρτήσεις με ανακοινώσεις κλπ.

- Χθες το βράδυ ήταν προγραμματισμένη η συνάντηση των παλαιμάχων του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Ας ελπίσουμε να βγήκε κάτι θετικό και η ομάδα να κάνει το επόμενο βήμα, ώστε να έχει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και να μην προχωρήσει στην διάλυση. Είναι πάντως αλήθεια πως το μόνο ενδιαφέρον παραμένει η προσπάθεια του κυρίου Αντώνη Αυλωνίτη, αφού οι όποιες άλλες συναντήσεις της διοίκησης, δεν έφεραν αποτέλεσμα.

- Κλειστές πόρτες παντού και ούτε ν΄ ακούσουν δεν ήθελαν για συμμετοχή στα διοικητικά του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Αν πάντως κάποιοι δώσουν έστω και μια απλή λύση θα πρέπει να τους πούμε ευχαριστώ και όχι να τους πετροβολήσουμε επειδή προσπάθησαν. Να υπάρξει ομάδα πρέπει να θέλουμε και βλέπουμε. Αγαπητέ κύριε Αυλωνίτη λένε πως αν δεν θέλεις να λύσεις ένα πρόβλημα, τότε προχωράς στη σύσταση μιας επιτροπής και πολύ περισσότερο επιτροπής σωτηρίας.

- Καμιά εξέλιξη δεν είχαμε στο θέμα του αν θα έχουμε τσιπουροκατάνυξη μετά τον φιλικό αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΔΡΟΣΙΑ. Ο Γιώργος Λάμπρου πρότεινε στον Παναγιώτη Τοκπασίδη, όποιος χάσει να κεράσει τα τσίπουρα μετά τον αγώνα, αλλά δεν ξέρουμε ακόμη την απάντηση Τοκπασίδη.