Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ να έχουμε. Δύσκολες μέρες για μας, αλλά ελπίζουμε τα μαντάτα να είναι καλά. Χθες πήραμε τις πρώτες απαντήσεις και μπορούμε να γράψουμε πως δεν μαύρισαν την καρδιά μας. Ούτε ζέστη ούτε κρύο μας είπανε και θα πρέπει να περιμένουμε, τουλάχιστον μέχρι τέλους Αυγούστου, για να έχουμε ασφαλή αποτελέσματα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους.... ανθρώπους οι οποίοι είναι δίπλα μας και βοηθάνε. Πριν την γιορτή της Παναγιάς θα πάμε μέχρι το Προκόπι για να προσκυνήσουμε τον Άγιο και να ζητήσουμε να είναι δίπλα μας. 

- Πάμε στο θέμα με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, στο οποίο δεν υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις, αφού δεν φτάνει το να θέλει κάποιος, αλλά πρέπει και να μπορεί. Η άποψή μας είναι πως βάλαμε το τρένο σε λάθος γραμμή και αυτό ποτέ δεν θα φτάσει στον προορισμό του κι ακόμη χειρότερα ούτε καν στον πρώτο του σταθμό.

- Εμείς για να το ξεκαθαρίσουμε, ευχόμαστε όλα να πάνε καλά με τους παλαίμαχους και η πολλοστή προσπάθεια του κυρίου Αυλωνίτη να φέρει αποτελέσματα, αλλά με ευχές τίποτα δεν βγαίνει. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αυτή την στιγμή θα έπρεπε να είχε προχωρήσει με την διοίκηση και όχι με επιτροπές. Η διοίκηση έχει πρόσωπο και θα έπρεπε να στηριχθεί, όχι για να βρει οικονομικούς συμπαίχτες, αλλά ποδοσφαιριστές, για να υπάρξει ομάδα.

- Τώρα δημιουργήθηκε μια επιτροπή σωτηρίας. Καλά έκαναν οι παλαίμαχοι, αλλά τα μέλη μιας επιτροπής, όποια κι αν είναι, θα έπρεπε πρώτα αυτά να βάλουν το χέρι στην τσέπη, λίγο ή πολύ δεν έχει σημασία και μετά να λένε τα όσα λένε. Δεν είναι δυνατόν να απαιτούν από πολιτικά πρόσωπα κάτι, χωρίς να ξέρουν αν αυτά μπορούν. Όταν ο ίδιος δεν μπορείς, πως θεωρείς πως ένα πολιτικό πρόσωπο είναι υποχρεωμένο να σε βοηθήσει κι αν δεν το κάνει, τότε θα τον κρεμάσεις στα μανταλάκια;;;;

- Κύριοι από λόγια χόρτασε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να βοηθήσει, όταν δεν υπάρχει κάτι και όταν κανείς νόμος δεν προβλέπει τέτοιου είδους βοήθεια. Τα πολιτικά παιχνίδια, ας μείνουν στην άκρη, γιατί η αλήθεια θα πονέσει. Όταν ήταν κάποιος δήμαρχος, κάποιος αντιδήμαρχος, κάποιος δημοτικός σύμβουλος ή πρόεδρος ενός οργανισμού, να μας πει πρώτα τι έκανε ο ίδιος για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και μετά να μιλήσει για τους άλλους.

- Όταν κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για να κάνει αντιπολίτευση στην Βάκα ή τον Σπανό, εύκολα θα του πούνε κι εσύ ποιος είσαι; Μήπως είσαι εσύ που ήσουν απέναντί μου στις εκλογές και έλεγες τα όσα έλεγες και δεν ήσουν και ποτέ δίπλα στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, έστω αυτά τα δύο τελευταία χρόνια;

- Επειδή κάποιοι κι από τον χώρο της ενημέρωσης, προσπαθούν να εμφανισθούν ξαφνικά ως πονόψυχοι Χαλκιδάρες και κατηγορούν εμάς, λέγοντας πως "χτυπάμε" τον κύριο Θανάση Παλαιολόγο, θα τους παρακαλούσαμε  να μην λένε μεγάλα λόγια γιατί θα εκτεθούν. Διαφωνήσαμε με επιλογές του κυρίου Παλαιολόγου και το γράψαμε δημόσια. Δεν τον "χτυπήσαμε" ποτέ έτσι όπως το λέτε και μπορεί να το λέει κι ο ίδιος.

- Γράψαμε πολλές φορές την άποψή μας και θα συνεχίσουμε να την γράφουμε δημόσια. Θα είμαστε δίπλα στον κύριο Παλαιολόγο, δίπλα στον κ. Πικραμένο, δίπλα στον κύριο Καρλατήρα, αν προσπαθήσουν με στόχο να βρεθεί ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στο γήπεδο με κάποιους ποδοσφαιριστές και έναν προπονητή. Τότε ΝΑΙ να είμαστε δίπλα τους, όχι για να βρούνε συμπαίχτες των 300.000 ευρώ, αλλά για να συνεχίσει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να υπάρχει ως ομάδα.

- Εμείς σε μνημόσυνα δεν θα έχουμε ποτέ συμμετοχή και δεν θα το παίξουμε κλαμένες χήρες, γιατί δεν μας αρέσει αυτός ο ρόλος, αφού δεν θα προσφέρει κάτι στην ομάδα. Τα μνημόσυνα, ακολουθούν την κηδεία και όχι η κηδεία τα μνημόσυνα.

- Αγαπητοί κύριοι, να μην σας τρομάζει η αλήθεια. Εμείς μιλάμε για ποδόσφαιρο και όχι για επιχειρήσεις και επιχειρηματίες. Για να παίξεις ποδόσφαιρο πρέπει να έχεις ποδοσφαιριστές. Πρέπει λοιπόν στις 20 Αυγούστου ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να έχει τουλάχιστον 15 ποδοσφαιριστές και μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα να τους έχει κάνει 25.

- Όταν δεν μπορούν 15 άτομα να φέρουν στην ομάδα ποδοσφαιριστές, τότε πως θα μπορέσουν να φέρουν τα χιλιάδες ευρώ;

- Εμείς καλούμε την διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, να αλλάξει πλάνο και να κάνει μια τελευταία κίνηση, ώστε όλα να πάρουν τον δρόμο τους. Τότε θα δούμε ποιοι θα βοηθήσουν και ποιοι όχι. όσο για τον κύριο Παλαιολόγο, εμείς ότι είχαμε να του πούμε το γράψαμε και δεν τον "γαμ----ε" όπως λένε κάποιοι, για να καλύψουν τα δικά τους. Τον στηρίζουμε κι ας μην το καταλαβαίνει ούτε ο ίδιος.

- Ο κ. Παλαιολόγος έκανε δεκάδες επαφές και δεν έκλεισε την πόρτα σε κανέναν. Ποιο όμως το αποτέλεσμα; Κανένα. Τα ίδια και ο κ. Πικραμένος και ο κ. Καρλατήρας. Παράτησαν τις δουλειές τους για να κάνουν συναντήσεις και ξανά συναντήσεις, ακόμη και με δήθεν επιχειρηματίες. Κύριοι, δεν θα σας κατηγορήσει κανείς, γιατί προσπαθήσατε. Συγνώμη που σας το γράφουμε, αλλά δεν πάει άλλο. Μια χαρά τα πήγατε στα οικονομικά, αλλά και στους στόχους. Η ομάδα δεν χρωστάει, η ομάδα είναι σε όλα νόμιμη και το μόνο που απομένει είναι η αγωνιστική της παρουσία στην Γ΄ Εθνική. Τολμήστε το κύριοι. Προχωρήστε εσείς, για να δούμε ποια θα είναι η βοήθεια όλων αυτών που τόσους μήνες τώρα, δηλώνουν πως βάζει ο ένας 40.000 ευρώ, ο άλλος 10.000 ευρώ, ο άλλος 20.000 ευρώ, ο άλλος 2 ποδοσφαιριστές, ο άλλος 3 ποδοσφαιριστές και ο άλλος κάτι άλλο. Η ομάδα από μόνη της μπορεί μέσα στην χρονιά, από χορηγίες, από διαφημίσεις κλπ να μαζέψει 50.000 - 60.000 ευρώ τα οποία φτάνουν για έξοδα μετακίνησης και διαιτησίες. Τι απομένει; Το κόστος των ποδοσφαιριστών. Αυτό να είναι μηδέν στο ξεκίνημα και αν προκύψουν άλλα έσοδα, να προχωρήσει η ομάδα και σε κάποιες μεταγραφές για να ενισχυθεί.

- Καλημέρα σας κύριοι. Τα υπόλοιπα μεταξύ μας.