Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Καλή Παναγιά να έχετε και όσοι κάνετε ταξιδάκι, να προσέχετε στους δρόμους και να μην τρέχετε. Είναι φοβερό, αλλά είναι αλήθεια. Αυτοί που διοίκησαν κατά καιρούς κάποιες ομάδες τα τελευταία χρόνια και ποτέ μα ποτέ δεν ασχολήθηκαν με ακαδημίες, τώρα μας λένε πως μια ομάδα μπορεί να σταθεί μόνο αν έχει ακαδημίες!!!! Αλήθεια έχουν ακαδημίες οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ; Έχει ακαδημίες ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ; Όχι βέβαια και από θέση διοίκησης σε αυτές τις δύο ομάδες πέρασαν αυτοί που σήμερα μιλούν για ακαδημίες και ξέχασαν το "Τσαγκάρη Θεέ κάνε μας ΠΑΕ"!!!! 'Οπως ξέχασαν το "όλη η πόλη της Χαλκίδας μια ομάδα" και πλέον ψάχνουν γήπεδα "στας Αθήνας" !!!!! Έτσι είναι.... η ζωή κύριοι. Ο καθένας για το βόλεμά του και πάντα όλοι θα κρύβουν την αλήθεια, αφού οι αγαπημένη τους συνήθεια είναι τα παραμύθια.

- Συνεδρίασε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων και ο κ. Παγώνης δεν ζήτησε να βγει ένα ψήφισμα ενάντια στις παρακολουθήσεις των τηλεφώνων γενικώς ή του Ανδρουλάκη ειδικώς!!! Γιατί δεν το έκανε; Πάντως αν παρακολουθούσαν του Κουτσούμπα, ο Σταματούκος θα το είχε ζητήσει μετά μανίας!!!

- Αλήθεια κύριε Παγώνη, εσείς δεν είχατε πει πως θα πάτε ένα θέμα στην δικαιοσύνη και δεν το πήγατε; Εμείς δεν ξεχάσαμε που η δήμαρχος είχε πει πως βρέθηκε "Κοριός"  μέσα στο γραφείο της. Τότε τα είχατε πάρει στο κρανίο, αλλά από τότε μέχρι σήμερα κάνατε τον "ψόφιο κοριό" που λέει κι ο λαός....

- Εμείς δεν θέλουμε να γράφουμε κάθε μέρα για την αγαπητή μας κυρία Σοφία, αλλά πάντα θα γράφουμε για τα λάθη των επικοινωνιολόγων της τα οποία είναι πολλά. Πήγε η κυρία Σοφία στην Αγία Άννα και στο Μαντούδι και πήγε αδιάβαστη τελείως και χωρίς να έχει δίπλα της κάποιον που να της λέει ποιον έχει μπροστά της. Την πρόδωσαν για μία ακόμη φορά οι φωτογραφίες που η ίδια και οι συνεργάτες της ανέβασαν στο fb και μας έστειλαν με το δελτίο τύπου.

- Κυρία Σοφία, έκανες χειραψία με κάποιον και φυσικά του χαμογέλασες, αλλά δεν ήξερες ποιος είναι. Θα θυμώσετε κυρία Σοφία αν σας ενημερώσουμε πως ο κύριος της φωτογραφίας ήταν κάποιο πρόσωπο που το γνωρίζουν και οι πέτρες; Ο κ. Τάκης Σπυρόπουλος είναι ο προπονητής της Αναγέννησης Μαντουδίου, υπήρξε προπονητής και του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και της ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ, αλλά και πολλά χρόνια με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ, στις Μικτές του Πειραιά και αλλού.

- Κυρία Σοφία, αν είχατε δίπλα σας κάποιον από την περιοχή θα σας είχε ενημερώσει και θα είχατε την ευκαιρία να έχετε έναν διάλογο μαζί του και θα φεύγατε σοφότερη. Δυστυχώς όμως εσείς μαζί σας έχετε "μισθωμένους" και οι οποίοι σας πάνε από γκάφα σε γκάφα. Εμείς φταίμε;;;;

- Κάνε Θεέ μου να αναβληθεί η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, ορίσθηκε για 2/10,  γιατί δεν θα προλάβει η Επιτροπή σωτηρίας, να σώσει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τότε να δούμε ποιος θα σώσει την επιτροπή. Πάντως αν η προετοιμασία ξεκινήσει το αργότερο στις 29 Αυγούστου 2022 κάτι θα σωθεί. Φυσικά μετά τα όσα κυκλοφόρησαν, προφανώς μέλη της Επιτροπής, όλα πάνε καλά και έγινε και συμφωνία με προπονητή. Δεν θα σχολιάσουμε κάτι, αλλά ευχόμαστε να μην εκτεθούν αυτά τα μέλη, γιατί όταν δεν διαψεύδεις κάτι σημαίνει πως έτσι είναι. Δεν μπορούμε πάντως να καταλάβουμε, γιατί τόση φαγούρα με τον προπονητή. Η νέα διοίκηση δεν θ΄ αποφασίσει; Δηλαδή άλλοι θα είναι διοίκηση και άλλοι θ΄ αποφασίζουν;

- Αγαπητέ κύριε Αυλωνίτη, φίλε Αντώνη λύθηκε το οικονομικό, βρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές, έχουμε διοίκηση και φτάσαμε στον προπονητή;;;;;  Τέλος πάντων. Καλή δύναμη, καλή πορεία και προσοχή γιατί υπάρχουν και οι ευθύνες, απέναντι σ΄ αυτή την ομάδα.

- Τελικά επειδή είναι πολλοί αυτοί που λένε όχι στην πρόταση γιατρού να είναι στο ψηφοδέλτιό του, για να διεκδικήσει την Περιφέρεια, μόλις εισπράττει το όχι, διαδίδει πως δεν ήθελαν να μιλάει ελεύθερα, για όλα και για όλους!!! Γιατρέ, επειδή τα παπαγαλάκια σου λένε πως ξέρεις από εκλογές, θα πρέπει κάποιος να τους πει πως ξέρεις, αλλά όχι για να είσαι πρώτος!!!!