Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

EURO K19: Έλαμψε στην πρεμιέρα η Εθνική Νέων

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ιδανικό ξεκίνημα έκανε η Εθνική Νέων στον 1ο προκριματικό όμιλο του EURO Κ19, που φιλοξενείται στην Ελβετία, καθώς επιβλήθηκε της διοργανώτριας χώρας και μαζί με την Τσεχία, που επικράτησε 3-0 της Ανδόρας, τέθηκαν επικεφαλής του γκρουπ.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό με τον Νίκο Σπυράκο, από ασίστ του Λάμπρου Σμυρλή. Έξι λεπτά αργότερα η Ελλάδα είχε.....

δοκάρι με τον Νίκο Χρήστου. Οι Ελβετοί προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά οι νεαροί διεθνείς έλεγξαν τον ρυθμό κι εν τέλει διασφάλισαν τη νίκη στο 84΄ με τον Γιώργο Κούτσια να διαμορφώνει το τελικό 2-0, από ασίστ του Γκούμα.

ΕΛΒΕΤΙΑ: Σπάιτσερ, Χάμερ, Νιακόσι, Μπέελι, Μέγερ (78΄ Γκούτζο), Κάλογκα, Αβντουλάχου, Βιχτ (62΄ Τσίπερφιλντ), Ν΄Ντέμα (62΄ Ντάντας Φερνάντες), Τογκενμπέργκερ (72΄ Κρεσέντι), Ντίας Πατρίτσιο (62΄ Γκεμπρεχεσούς).

ΕΛΛΑΔΑ: Μοναστηρλής, Γεωργιάδης, Φίλων, Κεραμίτσης (63΄ Νικολάου), Χρήστου, Τσίκος (75΄ Γκούμας), Κούτσιας (87΄ Κυριόπουλος), Σμυρλής (75΄ Γκολφίνος), Κωττάς, Σπυράκος (87΄ Τασιούρας), Αλεξίου.