Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

....η άποψή μας

 - Όταν έχεις μια βαρκούλα, μπορείς να κάνεις μια βόλτα στην θάλασσα, ακόμη κι αν δεν έχεις μηχανή, αρκεί να έχεις δύο κουπιά. 
Χωρίς κουπιά ή μηχανή δεν πας πουθενά και απλά αν το επιχειρήσεις θα σε πάει η βάρκα εκεί που θα την κατευθύνει ο άνεμος και  μάλλον στα βράχια.
Το ίδιο συμβαίνει και με τα αθλητικά σωματεία.
Όταν πραγματικά δεν ξέρεις να διοικείς, θα οδηγηθείς σε τραγικά λάθη και θα φτάσεις ....στο σημείο όχι μόνο να ρίξεις στα βράχια το σωματείο, αλλά να οδηγήσεις σε πνιγμό και όσους σε εμπιστεύθηκαν.
Έχουμε πολλά παραδείγματα σωματείων τα οποία ανέλαβαν να διοικήσουν κάποιοι γιατί θεώρησαν πως αυτό είναι κάτι απλό και εύκολο.
Στα πολλά παραδείγματα τώρα θα προστεθεί ακόμη ένα πολύ σύντομα. 
Δυστυχώς άρχισε η αντίστροφη μέτρηση, αφού στην προσπάθεια να ευχαριστήσουν επαγγελματίες που τους στηρίζουν τους προσφέρουν κακές υπηρεσίες.
Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους τους επαγγελματίες και κανείς δεν θα ήθελε να έχει απέναντί του 20 σωματεία και να φαίνεται πως ενισχύει μόνο ένα.
Όποιος βοηθάει ένα σωματείο, υπάρχουν πολλοί τρόποι να τον ενισχύσεις και να τον ευχαριστήσεις.
Θα μπορείς να πηγαίνεις με την παρέα σου στο μαγαζί του και να προτείνεις και σε άλλους να πάνε εκεί. Θα μπορείς  να κάνεις πολλά, αρκεί να το θέλεις.
Κύριοι προσέξτε, γιατί θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση και μάλιστα πολύ σύντομα.
Δεν θα μπορέσετε να γράφετε την αλήθεια για όλα τα έσοδα και όλα τα έξοδα με ονοματεπώνυμα.
Θα γράψετε ψέματα ή δεν θα γράψετε ονόματα και ποσά.
Ευχόμαστε να μην είναι έτσι, αλλά να έχετε βρει άλλον τρόπο.