Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Δύσκολη κι αυτή η εβδομάδα και πιστεύουμε πως θα μας δώσει δύναμη ο Θεός, ώστε να παλέψουμε και να πάνε όλα καλά. Πήγε και ο Αλέξης στην Θεσσαλονίκη, όχι μόνο γεμάτος αυταπάτες, αλλά με στόχο να εξαπατήσει με παραμύθια τους πολίτες. Θέλει λέει πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ, για να βγει με συνεργασία με τα προοδευτικά κόμματα και όχι ....μια συνεργασία τερατογέννησης!!!!!! Που τα λες αυτά Αλέξη; Ξεχνάς τόσο εύκολα;;;

- Αλέξη ο ΣΥΡΙΖΑ σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις το 2015 ήταν πρώτο κόμμα. Για να μας πεις με ποιο δημοκρατικό κόμμα συνεργάστηκες;; 'Ηταν το ΠΑΣΟΚ; Ήταν το ΚΚΕ; Όχι βέβαια Αλέξη. Στην αγκαλιά του ακροδεξιού Καμμένου έπεσες και τις δύο φορές.

- Αλέξη θέλεις να εξαπατήσεις τους πολίτες, ώστε να μην ψηφίσουν ΚΚΕ, να μην ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ ή ΜΕΡΑ25 ή άλλο προοδευτικό κόμμα όπως εσύ τα ονομάζεις, για να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ και γιατί όχι, να συνεργαστείς με τον Βελόπουλο!!!

- Δεν το λες καθαρά Αλέξη, αλλά στέλνεις το μήνυμα της χαμένης ψήφου. Δεν θα σου περάσει Αλέξη. Ο κάθε πολίτης θα ψηφίσει το κόμμα στο οποίο πιστεύει κι ας κυβερνήσει όποιος θα πάρει την εντολή του λαού. Φοβάσαι γιατί οι πολίτες οπαδοί του ΠΑΣΟΚ, σε πίστεψαν το 2015 και σε στήριξαν. Τώρα θα επιστρέψουν και θα ψηφίσουν το κόμμα τους, κόντρα σ΄ αυτούς που για την καρέκλα πούλησαν το ΠΑΣΟΚ.

- Για πάμε λοιπόν Αλέξη να δούμε αν θα ξεγελάσεις τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και πάλι. Αν τα καταφέρεις χαλάλι σου, γιατί κάνεις τον αγώνα σου και προσπαθείς να ρίξεις στην μάχη, πρόσωπα τα οποία νομίζεις πως μπορούν να πάρουν ψήφους από την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Βάλε όσους θέλεις. Θα είναι η τελευταία σου εκλογική αναμέτρηση. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και το ΠΑΣΟΚ θα είναι την επόμενη φορά στις δύο πρώτες θέσεις και εμείς ευχόμαστε ο κ. Ανδρουλάκης να μην επιτρέψει άλλη λεηλασία του ΠΑΣΟΚ.

- Δεν πιστεύει λέει ο Αλέξης στις δημοσκοπήσεις. Αλέξη ήρθες δεύτερος γιατί απλά οι πολίτες που παίρνουν μέρος στις δημοσκοπήσεις δεν πιστεύουν εσένα.