Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, να περνάτε όμορφα και να προσέχετε την υγεία σας. Πήραμε διάφορα μηνύματα σχετικά με ένα σχόλιο που κάναμε και αφορούσε την ιστοσελίδα που κάτι έγραψε για την βάφτιση των παιδιών της κυρίας Νικολάου. Δεν θα δώσουμε συνέχεια στο θέμα, γιατί όσο κι αν προσπαθήσουμε δεν θα πείσουμε κανέναν πως ο διαχειριστής της ιστοσελίδας γράφει όσα γράφει για την κυρία Νικολάου, εξ αιτίας της κόντρας που έχει με την υπεύθυνη του γραφείου της κυρίας Νικολάου. Ξέχασε.... φυσικά πως η ίδια έκανε την θητεία της στο πολιτικό γραφείο του κυρίου Μαρκόπουλου, για τον οποίο δεν σχολιάζει απολύτως τίποτα.

- Τέλος πάντων, "η ζήλεια αν ήταν ψώρα, θα γέμιζε όλη η χώρα, λέει ο λαός". Το σταματάμε εδώ και να μάθουν όλοι να δείχνουν τον σεβασμό σε όλες τις οικογένειες όλων των ανθρώπων.

- Φυσικά δεν συμφωνούμε και με το σχόλιο της πρώην αντιδημάρχου κυρίας Σοφίας η οποία έγραψε: "Μην ασχολείσαι... Άσε τις ξιπασμένες βλάχες στη μοίρα τους...". Κυρία μας, ως εθελόντρια το είπατε αυτό; Ξέρετε από ξιπασμένες; Ξέρετε από βλάχες;;; Να σας θυμίσουμε πως έχετε φιλοξενηθεί άπειρες φορές στην ιστοσελίδα της;

- Λοιπόν πάμε να δούμε ποιοι ενοχλήθηκαν γι΄ αυτά που γράψαμε μέχρι τώρα για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, την ΕΠΣ Εύβοιας και την ομάδα ΑΒΑΝΤΕΣ Χαλκίδας. Είναι αρκετοί σε σχέση πάντα και με το πόσοι δίνουν σημασία στα όσα συμβαίνουν στην Ενωση, στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και στην ομάδα ΑΒΑΝΤΕΣ.

- Λεπτομέρειες θα γράψει ο "μπάρμπα Στέλιος" και τα ",,,σουτάκια". Πάντως έχουν πλάκα κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι οι οποίοι προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από το δάχτυλό τους.

- Την καλημέρα μας στην πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Ελένη Αϊδίνη και ειλικρινά την παραδεχόμαστε. Είναι δυναμική και δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Για όσους δεν γνωρίζουν η κυρία Αϊδίνη, δεν είναι σαν κάποιες άλλες κυρίες που σέρνονται πίσω από άλλους για να εκλεγούν και οι οποίες είχαν τα πληρωμένα παπαγαλάκια, για να λένε διάφορα. Είναι μαγκάκι από μόνη της και κάποιους "κασμάδες" και εργολάβους της ενημέρωσης, ξέρει να τους βάζει στην θέση τους.