Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τελειώνει και ο Σεπτέμβριος και ούτε καταλάβαμε πως πέρασε. Αρκετά δύσκολος μήνας, αφού έχουμε και το άνοιγμα των σχολείων με ότι αυτό συνεπάγεται, αφού τελείωσαν και τα μπάνια του λαού, αφού μέσα στον Σεπτέμβριο είχαμε και την έκθεση Θεσσαλονίκης, στην οποία πήγαν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί και μας υποσχέθηκαν πολλά, μα πάρα ....πολλά. Εμείς τους πιστεύουμε όλους, εκτός από τον Αλέξη, στον οποίο δεν πιστεύουν πλέον ούτε οι δικοί του, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων!!!!

- Ο Αλέξης κυβέρνησε την χώρα και τώρα ήρθε να μας πει, πως θα αλλάξει όλα αυτά που έκανε όταν κυβερνούσε, αλλά επιμένει να λέει πως κυβέρνησε σωστά. Έχει ένα δίκιο γιατί δεν έχει τι να πει, αφού η κυβέρνηση της ΝΔ, έφτασε τον κατώτατο μισθό στα 751 που έλεγε ο Αλέξης, μείωσε τους φόρους που αύξησε ο Αλέξης, δημιούργησε νέες θέσεις εργασίας, άλλαξε προς το καλύτερο τον ΟΑΕΔ, έβαλε κανόνες στα σχολεία και τα πανεπιστήμια και τόσα άλλα.

- Συμπληρώσαμε 3 χρόνια από τότε που ανέλαβαν οι νέες δημοτικές αρχές και μπήκαμε πλέον στον 4ο χρόνο, αλλά κάτι μας λέει πως θα χρειασθεί όλοι να κάνουν λίγη υπομονή, γιατί μπορεί οι Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές να διεξαχθούν το 2024 και όχι τον Οκτώβριο του 2023. 

- Την απόφαση αυτή θα την πάρει η νέα κυβέρνηση αφού έτσι κι αλλιώς οι Εθνικές Εκλογές θα προηγηθούν. Πάντως είναι αλήθεια πως και όσοι θέλουν να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι και Περιφερειάρχες το καλοβλέπουν αυτό, αφού κανείς δεν είναι έτοιμος.

- Θα μιλήσουμε όταν πρέπει να μιλήσουμε για τις κυρίες και τους κυρίους που δηλώνουν Νεοδημοκράτες, αλλά κάνουν και αγκαλίτσες με ακραίους οι οποίοι από το πρωί μέχρι το βράδυ βρίζουν τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση. Τους αφήνουμε να εκδηλωθούν περισσότερο για να μην έχουν δικαιολογίες.