Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Καλημέρα

  - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα. Καλά Χριστούγεννα .  Μπήκαμε λοιπόν στην εβδομάδα των Χριστουγέννων και το apopsignomi , θα πρέπει ν' ακολουθήσει το πνεύμα των ημερών. Από αύριο Τρίτη θα χαλαρώσουμε και θα προσπαθήσουμε να μην έχουμε αντιπαραθέσεις. Ο Μέσι πήρε τελικά το παγκόσμιο κύπελλο. Η Αργεντινή το κατέκτησε αφού χρειάσθηκε να......εκτελέσουν και πέναλτι.

- Λοιπόν διαβάσαμε μία ακόμη ανακοίνωση του ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ στην οποία οι διοικούντες μιλούν ακόμη και για πριμ σε περίπτωση νίκης στον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Πάργας. Να ευχηθούμε να τα καταφέρει η ομάδα και να πάρει τους 3 βαθμούς.

- Την άποψή μας για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ την έχουμε γράψει και μάλιστα αναλυτικά, αλλά όπως όλα δείχνουν ισχύει το " στου κουφού την πόρτα, πάρε την πόρτα και φύγε. Εμείς μπορεί να μην είμαστε"καλοί άνθρωποι ", αλλά σε καμία περίπτωση δεν δεχόμαστε πως είναι καλύτεροι αυτοί οι οποίοι είναι και πολύ δήθεν.

- Η δημοτική αρχή "αναψε" τελικά τα Χριστουγεννιάτικα δένδρα σε κάθε δημοτική ενότητα του Δήμου Χαλκιδέων. Πάντως στο Βασιλικό είχαν την ατυχία την ίδια ώρα να είναι σε εξέλιξη ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

- Ο πρωθυπουργός θα περάσει τα Χριστούγεννα στο Μέτσοβο και όπως άφησε να εννοηθεί από εκεί κάτι θα πει για τις εκλογές. Για να δούμε λοιπόν αν θα έχουμε εκλογές χειμωνιάτικα ή αυτές θα διεξαχθούν την Άνοιξη.