Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Καλά Χριστούγεννα κύριε Γαλάνη

 
- Τελικά οφείλουμε να εξηγήσουμε κάποια πράγματα για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.
Απευθυνόμαστε στον αντιπεριφερειάρχη παιδείας και αθλητισμού κύριο Κώστα Γαλάνη για το θέμα με τα σχολικά λεωφορεία και το λεωφορείο της γραμμής Λευκαντί - Χαλκίδα.
Κύριε Γαλάνη εμείς δεν λέμε και δεν γράφουμε ψέματα.
Χθές το απόγευμα Δευτέρας, μας τηλεφώνησε μια κυρία. Δήλωσε συνοδός στο αστικό ΚΤΕΛ (σχολικό) και μας είπε: "Γειά σας. Ειμαι συνοδός στο σχολικό και μου δώσανε το τηλέφωνό σας. Τι θέλετε; Εγώ συνοδεύω παιδιά του Δημοτικού"
Εγώ δεν θέλω τίποτα από εσάς, ήταν..... η απαντησή μου.
Επέμενε να λέει πως της έδωσαν το τηλέφωνό μου.
Της είπα να το ξεχάσει γιατί εγώ δεν έχω παιδιά στο Δημοτικό και την ευχαρίστησα.
Αγαπητέ κύριε Γαλάνη, είπα και σ' εσάς πως δεν θέλω τίποτα για τα δικά μου παιδιά.
Επειδή έχω την ανάρτηση συνοδού η οποία τα συμφέροντα του αστικού ΚΤΕΛ εξυπηρετεί και καλά κάνει, θα μου επιτρέψετε κι εσείς και η κυρία να μην θέλω κάτι προσωπικά, αλλά να γράψω αλήθειες.
Φαίνεται πως ένας έλεγχος σε όλα αυτά που σας είπα, θα σας έλυνε κάθε απορία και θα ήταν προς όφελος των παιδιών, τα οποία ο καθένας από την θέση του έχει υποχρέωση να προστατεύει.
Σαν είπανε ψέματα πως τα μεγάλα παιδιά, ενοχλούσαν τα μικρά!!!!
Δεν λένε την αλήθεια, όταν λένε πως ότι κάνουν το κάνουν για το καλό των παιδιών.
Δεν λένε την αλήθεια όταν λένε πως μεταφέρουν με ασφάλεια τα παιδιά και πως εφαρμόζουν το γράμμα του νόμου και της σύμβασης που έχουν υπογράψει.
Αγαπητέ κύριε Αντιπεριφερειάρχη, αμέσως μετά τις γιορτές, θα διαπιστώσετε πως κάποιοι μπροστά στο συμφέρον τους δεν βάζουν τίποτα. 
Καλά Χριστούγεννα