Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Όλα καλά πάνε στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο σύμφωνα με αυτούς που το διοικούν, αλλά στην πραγματικότητα, όποιος έχει μάτια βλέπει.  Δεν αναφερόμαστε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά γενικότερα, αφού πλέον στο ποδόσφαιρο ισχύει ο νόμος του προσκυνημένου και του κολλητού. Ισχύει σε ότι έχει να κάνει με την διαιτησία, σε ότι έχει να κάνει με τους προπονητές, σε ότι έχει να κάνει με τους παράγοντες και πάει λέγοντας. Εμείς τα γράφουμε αλλά δεν..... μπορείς να τα καταλάβεις όταν έχεις το λουράκι στο λαιμό.

- Καλά Χριστούγεννα κυρίες και κύριοι κι ευτυχώς που δεν έχουμε ποδόσφαιρο το Σαββατοκύριακο για να μην έχουμε τα χειρότερα, μέρες που είναι.

- Σήμερα συνεδριάζει και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδεων στις 19:00 αφού θα έχουν την ψήφιση του προϋπολογισμού για το 2023. Δεν περιμένουμε εκπλήξεις, εκτός κι αν θεωρηθούν έκπληξη τα ΟΧΙ της αντιπολίτευσης τα οποία θα είναι πολύ λιγότερα από τα ΝΑΙ.

- Κάποιοι θα πούνε πως αυτός ο προϋπολογισμός θα είναι ο τελευταίος που θα καταθέσει η παράταξη Βάκα, αλλά να ξέρουν πως με λίγη προσοχή η κυρία Βάκα θα είναι δήμαρχος μέχρι το 2028 και βλέπουμε, αλλά αυτοί δεν θα είναι στο δημοτικό συμβούλιο, μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023.

- Παραιτήθηκε λέει ο κ. Ζουρούδης από την θέση του προπονητή. Τώρα είναι αργά κυρίες και κύριοι να μιλάμε για παραίτηση. Όταν σε 7 αγώνες έχεις μόνο μια νίκη στην έδρα σου κι αυτή με αντίπαλο τον τελευταίο στην βαθμολογία, δεν χρειάζεται η δήλωση παραίτησης. Σε διώχνει η πραγματικότητα.

- Η διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ είχε ως πρώτο μέλημα, να περάσει στον κόσμο το ότι παρέλαβε χάος και ήρθε ως σωτήρας επειδή τα μέλη της αγαπούσαν πολύ την ομάδα. Μπούρδες και πάλι μπούρδες. Παρέλαβαν ομάδα πρωταθλήτρια και με άνοδο στην Γ'  Εθνική. Οι ίδιοι όπως έχουν δηλώσει είχαν να πατήσουν στο γήπεδο περίπου 20 χρόνια.

- Βρέθηκαν σε μία ιδανική περίοδο, αφού έχουμε Εθνικές εκλογές, έχουμε Περιφερειακές εκλογές, έχουμε δημοτικές εκλογές και έτσι κανείς δεν είπε όχι στο να σπρώξει χρήματα. Βρέθηκαν να έχουν δίπλα τους έναν Βασίλη Ταρνανά, ο οποίος αγαπάει την ομάδα και πάντα βοηθάει.

- Τελικά σύμφωνα με τα λεγόμενα της διοίκησης, μέσα σε 3 μήνες βρέθηκαν με 70.000 ευρώ στα χέρια, αλλά αυτά δεν έπιασαν τόπο και η ομάδα έπιασε πάτο. Πονάει η αλήθεια αλλά αυτή είναι.