Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Καλημέρα


- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, να είσθε καλά στην υγεία σας και Καλά Χριστούγεννα. Καλά Χριστούγεννα και στην διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και να τους ευχηθούμε καλή δύναμη και πάντα με τις ιδέες τους και τον ωραίο τρόπο διοίκησης που χρησιμοποιούν.  Θα πάνε λένε σε ανοιχτή γενική συνέλευση. Τα καταστατικά λένε πως στις γενικές συνελεύσεις συμμετέχουν τα μέλη και μάλιστα τα τακτοποιημένα οικονομικώς. Αυτό.... λένε τα καταστατικά, αλλά αυτά ποιός τα δίνει σημασία; Γιατί κάποιοι ζητούν την εφαρμογή του καταστατικού; Ποιός θα το εφαρμόσει αυτό; 

- Συγνώμη κυρίες και κύριοι, αλλά θα πρέπει να μην έχουμε διαφάνεια μόνο εκεί που θέλουμε, αλλά παντού. Μετά τα Χριστούγεννα θα γράψουμε γιατί δεν μπορούν να κουνάνε το δάχτυλο και να μιλούν για νομιμότητα και διαφάνεια, αυτοί που δεν μπορούν να παίρνουν αποφάσεις, αφού υπηρετούν και συμφέροντα άλλων σωματείων. Περισσότερα μετά τα Χριστούγεννα.

- Προφανώς κάποιοι δεν θα παραιτηθούν, για κανέναν λόγο. "Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" λέει ο λαός και θα πρέπει να το έχουν διδαχθεί καλά οι διοικούντες. Πονηρούληδες προχωρήστε.......

- Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Στο τέλος Ιανουαρίου θα έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές η ομάδα θα έχει νέο προπονητή πριν μπούμε στον Ιανουάριο και φυσικά θα έχει δώσει 4 ακόμη αγώνες για το πρωτάθλημα. 

- Θα παίξει εκτός με τον Τηλυκράτη, εντός με τον Βύζα, εκτός με τον Διγενή Νεοχωρίου και εντός με τον  Παναγρινιακό. Όπως έχουμε ξαναγράψει, κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και η ομάδα το μόνο που δεν χρειάζεται αυτή την στιγμή, είναι το να φέρει προπονητή ο οποίος δεν είναι από την Εύβοια. Αυτό θα είναι μια κίνηση εντυπωσιασμού και τίποτα παραπάνω. Το αποτέλεσμα θα είναι ίδιο με αυτό του ΑΟΝΑ, ο οποίος εκεί που πήγαινε για πρωταθλητής στην Γ' Εθνική, βρέθηκε στο τοπικό.

- Παραιτήθηκε η κυρία Φραντζεσκάκη, επειδή όπως έγραψε σε ανάρτησή της, δεν μπορούσε να έχει επικοινωνία, να συνεννοηθεί δηλαδή με κάποια μέλη της διοίκησης, αφού αυτά όπως η ίδια λέει, λειτουργούσαν με το εγώ και όχι το εμείς.

- Κυρίες και κύριοι του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, από χθές προσθέσατε ευθύνες στους εαυτούς σας και τίποτα άλλο. Όταν πάμε σε έκτακτη ΓΣ δεν την ορίζουμε με τον τρόπο που την ορίσατε εσείς.

- Φυσικά η προκήρυξη ΓΣ πρέπει ακόμη και στην ανακοίνωση να είναι προσεγμένη και με βάση το καταστατικό . Θα λέγαμε λοιπόν στον Γραμματέα τον αγαπητό κύριο Σπύρο Λάμπρου, να αποσύρει αυτή την πρόσκληση για Γενική Συνέλευση και να προχωρήσει σε άλλη η οποία να οδηγήσει στην νομιμότητα, την οποία επικαλείται.

- Κύριε Λάμπρου, συγνώμη, αλλά αν δεν εκδοθεί νέα πρόσκληση και σωστά διατυπωμένη στις 28 Δεκεμβρίου δεν θα υπάρξει Γενική Συνέλευση σύμφωνα με το καταστατικό.