Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Εμείς το έχουμε πάρει απόφαση και ξέρουμε τι θα κάνουμε μέχρι και τον Οκτώβριο του 2023, μέχρι την ώρα δηλαδή που θα έχουν τελειώσει οι εκλογικές αναμετρήσεις. Μέχρι τότε θα έχουμε πρωθυπουργό και κυβέρνηση, θα έχουμε Περιφερειάρχη και Περιφερειακό Συμβούλιο, θα έχουμε.... δημάρχους και δημοτικά συμβούλια.

- Αυτοί που προφανώς δεν έχουν πάρει τις αποφάσεις τους, είναι αυτοί που δηλώνουν υποψήφιοι γενικώς, αλλά δεν είναι σίγουροι για το τι τελικά θα κάνουν. Ψαρεύουν σε θολά νερά και πιστεύουν πως κάποιοι θα ενδιαφερθούν και γι' αυτούς.

- Τελικά το ακούσαμε και αυτό. Προπονητής θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Χαλκιδέων και ακούμε πως μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο θα μετατρέψουν τον Δήμο σε ένα μεγάλο ξενυχταδικο. Το μεσημέρι θα παίζουν όλοι ποδόσφαιρο και το βράδυ θα το ρίχνουν στα ποτά και τα ξενύχτια.

- Πάντως ο προπονητής πρώτα είπε το ναι στον υποψήφιο δήμαρχο και μετά ανέλαβε καθήκοντα στον πάγκο!!!!!!! Αυτά να τα βλέπει ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Τοκπασίδης, αλλά τα ξέρει όλα και έχει αγανακτήσει.

- Τι μας είπε ο κύριος Γιώργος από το Μπούρτζι; Μας είπε πως έφερε τον βουλευτή του ΣΎΡΙΖΑ να επιθεωρήσει τον Λήλα ποταμό και τώρα εμείς ησυχασαμε. Κυριε Γιώργο μας, μήπως θα κάνει ότι έκανε και στην Σκύρο ως δήμαρχος;;;;;