Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Τετάρτη σήμερα και από 12:00 το μεσημέρι έχουμε ποδόσφαιρο. Στις 12:00 ξεκινά στην Βοιωτία ο αγώνας των Μικτών Κ14 και στις 14:30 οι Μικτή Κ16. Έχουμε λοιπόν Μικτές Βοιωτίας - Μικτές Εύβοιας .
Να σημειώσουμε πως η Μικτές Βοιωτίας είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και στην Κ14 και στην Κ16.  Ευχόμαστε.... καλή επιτυχία στα παιδιά της Εύβοιας.

- Στις 16:30 αρχίζουν οι αγώνες για το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας Εύβοιας και σίγουρα έχουν βαθμολογική σημασία. Τα Αλάτσατα θα δώσουν τα ρέστα τους με αντίπαλο το Μαντούδι, η Ερέτρια θα κάνει τον σταυρό της και θα προσπαθήσει μέσα στην Αρτάκη,  ενώ το Αυλωνάρι δεν θα κάνει τον σταυρό του, αφού ο Σταυρός είναι ο αντίπαλος.

- Τελικά 156 ΝΑΙ και 55 ΟΧΙ είχαμε στην Βουλή των Ελλήνων για το νομοσχέδιο που έχει να κάνει με το νερό και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Ο υπουργός κύριος Σκρέκας εξήγησε τα πάντα και έδωσε στοιχεία για τα οποία οι ΣΥΡΙΖΑιοι δεν είχαν να πούνε τίποτα και φυσικά θέλουν να στηρίζουν το σημερινό μπάχαλο στην όποια ΔΕΥΑ στην Ελλάδα.

- Τι έκανε πάλι ο Δημήτρης Αναγνωστάκης στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής; Ενώ συμμετέχει στις συνεδριάσεις μιας επιτροπής την οποία θεωρεί παράνομη και έλεγε πως δεν θα ψηφίζει, αλλά στην χθεσινή συνεδρίαση ψήφισε σε θέμα που είχε να κάνει με υπαλλήλους!!!!!!!!

- Κύριε Αναγνωστάκη, πόσες κωλοτούμπες θα κάνετε; Αυτή η απόφαση είναι νόμιμη απόφαση παράνομης επιτροπής;