Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

....... σουτάκια

 - Απέκτησε ιδιόκτητα γραφεία η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, αφού χθες πήρε και την σχετική απόφαση σε έκτακτη Γενική Συνέλευση. Καλορίζικα λοιπόν κύριοι και σε καλή μεριά τα χρήματα, που λένε, στον ιδιοκτήτη. Ευχόμαστε σύντομα η ΕΠΣΕ να αποκτήσει και αίθουσα για τις γενικές συνελεύσεις και εκδηλώσεις. Αφού τα οικονομικά είναι ανθηρά στην ΕΠΣΕ, μάλλον ήρθε η ώρα να μειωθούν και.....τα χρήματα που πληρώνουν τα σωματεία για παράβολα, διαιτησία κλπ.

- Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του για τους διαιτητές, αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή η ΕΠΣΕ να τιμήσει και κάποιους διαιτητές οι οποίοι πρόσφεραν στο ποδόσφαιρο και πλέον έχουν σταματήσει. 

- Το ξαναγράφουμε. Η ΕΠΣΕ ούτε ως σκέψη δεν πρέπει να έχει στο μυαλό της να φέρει διαιτητές από άλλη Ένωση για αγώνα πρωταθλήματος ή Κυπέλλου. Μια τέτοια κίνηση θα δείξει σε όλους πως δεν έχουμε αξιόλογους διαιτητές και ικανούς να διαιτητεύσουν σε τοπικό πρωτάθλημα.

- Αυτό δεν το γράφουμε τυχαία. Το γράφουμε γιατί ξέρουμε πως ζητήθηκε κάτι τέτοιο σε προηγούμενη αγωνιστική και απλά δεν ήταν θετική η απάντηση από την Ένωση στην οποία κάναμε το αίτημα.