Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

.....η άποψή μας

 - Καλησπέρα στην δήμαρχο κυρία Έλενα Βάκα, αλλά και στον κύριο Βασίλη Καθαροσπόρη.
Επειδή δεν μασάμε τα λόγια μας, θα είμαστε ξεκάθαροι και για το θέμα, του να είναι ο κύριος Καθαροσπόρης στο ψηφοδέλτιο της παράταξης της δημάρχου.
Να ξεκινήσουμε με τον κύριο Καθαροσπόρη ο οποίος δημόσια έχει δηλώσει πως θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Χαλκιδέων και όχι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος σε κάποιο άλλο ψηφοδέλτιο.
Ο ίδιος είχε αυτά τα χρόνια μια απρεπη συμπεριφορά Απέναντι στην κυρία Βάκα, τον κύριο.... Γουρνή, την κυρία Αϊδίνη, τον κύριο Πάνο, την κυρία Κοντου και άλλους οι οποίοι στήριξαν την παράταξη της Δημάρχου και θα είναι στο ψηφοδέλτιο.
Πως λοιπόν θα βρεθούν όλες και όλοι αυτοί στο ίδιο ψηφοδέλτιο;
Θα βγει ο κύριος Καθαροσπόρης να ζητήσει δημόσια συγνώμη από όλους;
Θα βγει να ζητήσει συγνώμη από την δήμαρχο και αυτούς που τέσσερα χρόνια έβαλαν πλάτη και διοικήθηκε ο δήμος;
Κυρία Βάκα, οι δημότες δεν μετράνε κουκιά. Η δημότες ψηφίζουν ανθρώπινα αυτούς που στάθηκαν δίπλα τους τα τέσσερα χρόνια.
Εμείς δεν είμαστε στο ψηφοδέλτιό σας και ούτε συμμετέχουμε σε κάποιο όργανο της παράταξής σας. 
Ήμασταν όμως πάντα δίπλα σε αυτή την παράταξη, από την εποχή Θανάση Ζεμπίλη, μέχρι και σήμερα.
Καθαρή λοιπόν η θέση μας.
Λέμε όχι στην συμμετοχή του κυρίου Καθαροσπόρη στο ψηφοδέλτιο, αν δεν προηγηθεί δημόσια δήλωση συγνώμης από όλους κι αν δεν ανακαλέσει τα όσα έχει πει δημόσια,για την Δημοτική Αρχή.
Η απειλή του ότι θα πάει σε άλλο ψηφοδέλτιο δεν πρέπει να ενοχλεί κανέναν. Είναι κάτι που το συνηθίζει ο κύριος Καθαροσπόρης και αυτό θα το κρίνουν οι δημότες, όπως τον έκριναν και το 2019.
Ο κύριος Καθαροσπόρης αν είναι αξιόπιστος θα είναι υποψήφιος δήμαρχος. Δύσκολο αυτό γιατί είναι πολλοί οι οποίοι δεν τον ακολουθούν πλέον. Αν λοιπόν δεν μπορεί, τότε η αποχώρηση θα είναι μια έντιμη πράξη.
Πάντως δεν αμφιβάλλουμε καθόλου πως αν το θελήσει θα βρει πρόθυμους να συνεργαστούν μαζί του, αλλά θα είναι αυτοί οι οποίοι μετρούν απλά κουκιά και θέλουν να κατακτήσουν τον Δήμο για να εξυπηρετήσουν προσωπικά και επαγγελματικά συμφέροντα.