Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

...... λύση από Αθήνα;;;;

 - Άλλο πάλι κι αυτό.
Θα βρεθεί λένε λύση για τα διοικητικά του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά όχι με τον κλασικό τρόπο!!!!!
Εμείς δεν ξέρουμε λεπτομέρειες, αλλά ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα μπει σε νέες βάσεις, σύμφωνα με τα όσα έφτασαν στα αυτιά μας και πλέον το Σωματείο θα υπηρετεί γενικώς τον αθλητισμό και όχι μόνο το ποδόσφαιρο σε επίπεδο ανδρών.
Μακάρι να είναι αληθινά όλα αυτά και να τα δούμε στην πράξη.
Θέλουμε να σημειώσουμε εδώ, πως άνθρωποι του Σωματείου.... θα εχουν συνάντηση με την δήμαρχο κυρία Έλενα Βάκα και τον αντιδήμαρχο έργων τον κύριο Γουρνή, για να έχουν μια συζήτηση ώστε να υπάρξει μια καλή συνεργασία με την δημοτική αρχή.
Στην συνέχεια θα ζητήσουν συνάντηση με την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Ελένη Αϊδίνη και τους συνεργάτες της, ώστε να συζητήσουν θέματα που αφορούν το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας και το προπονητικό κέντρο.
Οι άνθρωποι που θέλουν πραγματικά να δημιουργήσουν ένα πρότυπο αθλητικό σωματείο, δεν θα ασχοληθούν καθόλου με αυτό που χαρακτηρίζει τον ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ, εδώ και αρκετά χρόνια. Δηλαδή με την γκρίνια, τις κόντρες, τις ύβρεις και την μιζέρια.
Όλα από την αρχή, όλα από μηδενική βάση, όλα με στόχο, τον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό, όχι μόνο σε επίπεδο ποδοσφαίρου, αλλά και γενικότερα.
Μακάρι......