Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

...... σφηνάκια

 - Μπαμ και μπουμ οι κουμπουριές με τους υποψήφιους δημάρχους για τον Δήμο Χαλκιδέων. Κάτι τρέχει με Ανδρέου, Παγώνη και Καθαροσπόρη και τα ματάκια των συντρόφων του κυρίου Σπύρου, άρχισαν να βλέπουν αστεράκια!!!!!!  Προσοχή κύριοι, γιατί το σκοτάδι απέχει μόλις ένα κλικ από το φως ....και τώρα με την τεχνολογία το ρυθμίζεις και από μακριά.

- Σε μια τέτοια περίπτωση τι θα κάνει η κυρία Παππά; Δεν το γνωρίζουμε, αλλά θα ήταν άδικο να δώσει την μάχη της και να είναι ας πούμε 4η ή και 5η. Αν δεν θέλει να της συμβεί αυτό, θα πρέπει ΤΩΡΑ να βγεί δημόσια και να ξεκαθαρίσει την θέση της, χωρίς αστερίσκους.

- Στο Δήμο Διρφύων τα ανέκδοτα δεν έχουν τελειωμό και κυκλοφορούν διάφορα. Το τελευταίο που κυκλοφόρησε σήμερα το μεσημέρι λέει πως αν ο κύριος Μπουροδήμος χάσει από τον κύριο Ψαθά, τότε δεν θα παραμείνει στα έδρανα της αντιπολίτευσης, αλλά θα παραιτηθεί και στην θέση του θα είναι η κυρία Γκόγκου. Πως θα γίνει κυρίες και κύριοι αυτό. Σε αυτή την περίπτωση πρώτον θα πρέπει για να πάρει κάποιος την θέση του Μπουροδήμου, θα πρέπει να έχει εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος κι αν έχει εκλεγεί να τον ψηφίσουν οι εκλεγμένοι της παράταξης. Τι δεν καταλάβατε;;;